„Zana Surprizelor“ ne-a spus cateva cuvinte despre casa in care se va muta in curand impreuna cu sotul ei, Stefan Banica jr, despre cum isi gestioneaza aparitia in reclame, pe care le si produce de multe ori, si despre implicarea ei in activitatea de ambasador UNICEF.

Imaginandu-si ca ar avea putere absoluta pentru o zi, ne-a mai spus ca ar face sa dispara incompetenta si prostia.

Isi gaseste mereu timp pentru familia din Moldova, iar cea mai buna prietena ii este sora ei. Acum, la maturitate, nu simte nevoia de publicitate la orice pas si spune ca ii este dor de mama ei si de anii de facultate.

A spus ca cea mai fericita zi din viata ei a fost cea in care a aflat ca este insarcinata. Spre sfarsitul anului, Andreea Marin Banica va aduce pe lume copilul pe care ea si Stefan Banica jr si-l doresc de atata vreme.

Gazda „Surprizelor“ de la TVR ne-a povestit despre munca ei de producator, despre activitatea pe care o desfasoara ca ambasador UNICEF, despre cum isi gestioneaza imaginea si aparitiile in reclame si ne-a declarat, printre randuri, cum ii place, ca si-ar creste copilul asa cum a crescut si ea, invatata de merite fiecare lucru pe care il castiga.

A mai adaugat ca, daca ar avea putere absoluta pentru o zi, ar anula incompetenta si prostia.

Anul acesta iti vei implini marea dorinta, aceea de a avea un copil. Ce alt mare vis ti-a mai ramas de realizat?

Am mai spus asta si o repet: nu sunt de-ajuns anii ce mi-au fost dati pe pamant pentru a implini atatea vise cate am in minte, dar macar jumatate de-ar deveni realitate si tot as simti ca n-am trait degeaba, am avut un rost pe pamant.

Stiu ca tu ai produs reclama la Aldis, mult discutata. Intentionezi sa te implici serios in aceasta activitate de producator? Ai mai produs si altceva in afara de acea reclama?

Da, am produs si am fost scenarist pentru diverse proiecte de publicitate, unele dintre ele difuzate cu mare succes la ore de maxima audienta, de exemplu miniproductiile - „Surprize la puterea 99“ - Dero

(produs pentru compania Unilever), „Surprize impreuna“ - Wiessana si apoi Linco (produse pentru compania Orkla), o miniproductie produsa pentru

Western Union etc.- care erau difuzate in pauzele publicitare de sambata seara. De asemenea ma implic in fiecare proiect care uziteaza imaginea mea, nu sunt un participant pasiv care doar „pozeaza“. Nu simt nevoia insa in aceasta zona sa fac publice toate proiectele mele.

Televiziunea e una, alte aspecte ale muncii mele in care sunt implicata nu necesita neaparat o expunere publica.

Anul acesta vei mai face si alte reclame?

Sunt in negociere finala pentru un produs de lux, nu pot inca sa va dezvalui despre ce este vorba. Exista si alte propuneri pentru produse de larg consum sau in aria asigurarilor, dar sunt in faza in care le

analizez cu atentie pentru a face o alegere, nu vreau sa uzez excesiv imaginea mea, chiar daca pe moment ar fi un avantaj, pe termen lung poate deveni un dezavantaj.

Integral in Gardianul