Documentul a fost semnat de cate un parlamentar al PNL, PSD si PC

Motiunea PD se tot impiedica de cate o semnatura

de L.P., D.G., B.B.     HotNews.ro
Joi, 31 mai 2007, 0:00

Semnatura lui Gheorghe Flutur apare de doua ori pe document
Foto: DGP / Hotnews.ro
Documente:
Textul motiunii si lista semnatarilor
(31.05.2007) PDF

Petru Calian a explicat ca a semnat motiunea PD in urma unei sedinte a Biroul Judetean al organizatiei de la Cluj care a decis ca in calitatea sa, avea cel putin trei motive: trebuie sa se cristalizeze odata adevarata opozitie, trebuie sa stim daca guvernul Tariceanu are sau nu legitimitate si in al treilea rand trebuie sa respectam vointa poporului.

Calian a declarat ca „Nu m-am consultat cu sefii partidului si doar cu filiala de la Cluj. Daca conducerea PC ma va sanctiona ma voi supune, dar in calitate de reprezentant al poporului trebuia sa fac asta”.

Boc declara la inceputul saptamanii ca motiunea de cenzura are rolul de a stabili clar care partide sunt in opozitie si care sunt la putere.

Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica Guvernului la data depunerii. Parlamentarii pot retrage increderea acordata Guvernului prin adoptarea motiunii de cenzura, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

Potrivit Constitutiei, motiunea de cenzura se dezbate dupa 3 zile de la data cand a fost prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere.

Greseala secretarelor

Presedintele democrat Emil Boc a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca greseala este asumata de secretariatul grupului parlamentar PD. El sustine ca existau 116 semnaturi, cea omisa din hartiile depuse la birourile permanente fiind a parlamentarului independent Nati Meir.

Cu toate acestea, Nati Meir a declarat ca a fost contactat abia in cursul serii de liderul grupului parlamentar PD, Cristian Radulescu, dandu-si abia atunci acordul pentru sustinerea motiunii.

"Avem 76 de semnaturi PD, 26 de la reprezentanti ai PLD si 14 de la diverse alte formatiuni politice sau parlamentari independenti", a precizat Boc.

Liderul democrat a spus ca motiunea va fi redepusa vineri, daca secretariatul parlamentului va avea program de lucru, sau cel tarziu luni.

Pana atunci insa democratii s-ar putea sa fie nevoiti sa mai faca rost de un sustinator, deoarece vicepresedintele liberal Puiu Hasotti a declarat ca a fost sunat de Mihail Lupoi care vrea sa-si retraga semnatura de pe document. Lupoi nu a putut fi contactat in cursul serii.

Fragmente din textul motiunii

 • Guvernul Tariceanu II se confrunta cu un grav deficit democratic, ca urmare a precarei sale sustineri parlamentare si mai ales populare, demonstrata de rezultatele recentului referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

 • Guvernul Tariceanu II este cel mai slab guvern pe care l-a avut vreodata Romania

 • Actul de guvernare s-a degradat semnificativ in ultimele doua luni, fiind evident ca Guvernul Tariceanu II trage Romania inapoi

 • Este imperios necesar ca in acest moment sa realizam o demarcatie fara echivoc a liniei frontului: cine este la putere si cine este in opozitie. Actuala situatie, in care Guvernul este sustinut de numai 20% din Parlament, in timp ce 80% se revendica a face parte din opozitie nu poate sa continue. In ce tara din lume opozitia este de patru ori mai puternica decat guvernul?


 • 65 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   e....acu-i acu (Joi, 31 mai 2007, 17:10)

   macchiavelli [anonim]

   daca PSD mai are o farama de viziune politica va tranti Guv tariceanu. daca NU o va face si il va sprijini in continuare, atunci viitorul PSD e NUL. la actualul Guv chiar NU ai CE sa sprijini!!!! e o gasca de neaveniti si incompetenti cum nu au fost niciodata din 1990 pana acum. dar, vom vedea. partea proasta ptr PSD si PNL e ca le-au ramas NUMAI carti necastigatoare in timp ce Basescu isi joaca rolul care ii vine cel mai bine : SA CRITICE!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   tare (Joi, 31 mai 2007, 17:26)

   entertainer [anonim]

   il si vad pe boc, punand patos in citirea acestui text ( slab ). oare de unde are hotnews, newsin textul motiunii?
  • 0 (0 voturi)    
   vot uninominal (Joi, 31 mai 2007, 17:29)

   lll [anonim]

   il vreau pe tariceanu jos dar cand se mai poate introduce votul uninominal ?
   Am votat 'nu' la referendum si ma simt nitzel tradat de PD
  • 0 (0 voturi)    
   titlu incorect (Joi, 31 mai 2007, 17:30)

   cassa [anonim]

   "pd a incercat sa depuna o motiune de cenzura", asa trebuia sa scrieti.

   pentru ca le-a fost trimisa inapoi, ca un parlamentar semnase de doua ori.
  • 0 (0 voturi)    
   poftiiiiiiiiiiiiiiiiiiim????? (Joi, 31 mai 2007, 17:32)

   cassa [anonim]

   cum va jucati asa cu cuvintele?????

   motiune de cenzura poate fi respinsa doar prin vot.

   olteanu a zis ca motiunea nu a fost inregistrata pentru ca nu a indeplinit regulile cerute de lege!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   "Competentii" din PeDe (Joi, 31 mai 2007, 17:47)

   spider [anonim]

   In textul motiunii scrie:

   "Guvernul Tariceanu II a realizat intr-adevar o performanta: cea de a se umple de ridicol, in numai o luna de la investitura, prin actiunile sale care denota unele perfidie politica, altele amatorism, iar altele amandoua."

   Catastrofele care s-au aciuiat in cloaca numita PD mustesc de "competenta". Super-competentele se numesc: boc, berceanu, boiangiu, barbu (sulfina), blaga, boureanu, bubulina (asta e lenuta udrea)

   ah da, si bbbbflutur... care mai este si trisor!

   RIDICOL!
  • 0 (0 voturi)    
   Aseara la Realitatea TV Constantinescu a fost penibil (Joi, 31 mai 2007, 17:47)

   Un Roman [anonim]

   Oare asa de rau a ajuns Romania ca nesimtirea si ipcrizia sa fie ridicate la rang de cinste? Aseara Constantinescu,cel cu celebra 'm-a invins sistemul' (defapt s-a lasat corupt de sistem si acum face parte din el - Tigareta II ) vorbea la Realitatea TV despre Basescu. La un moment dat ,Turcescu, satul de ipocrizia lui COnstantinescu l-a intrebat cam asa : Ce ati face daca ati fi in locul lui Basescu dar exact in situatia lui, ati fost ales, ati fost suspendat, ati trecut prin referendum ....
   Constantinescu a facut fete fete si i-a raspuns ca nu vrea sa se puna in locul lui Basescu. Pai atunci ce p_la mea mai clantanea kktul asta cu barba daca nu e in stare.
   Un kkt care a beneficiat si el de pe urma sistemului corupt si care a incasat milioane de dolari din afacerea Tigareta II.
  • 0 (0 voturi)    
   motiune (Joi, 31 mai 2007, 17:51)

   nu-s bou [anonim]

   scarba imi este de gheorghe flutur si de flutur gheorghe
   PD ul o sa ne duca in europa....
   ura
  • 0 (0 voturi)    
   Circ si bucurie la exaltatii cu nasul mic (Joi, 31 mai 2007, 17:53)

   oscar [anonim]

   Prosti sunt PSD-isti daca voteaza motiunea.
   Mai fraieri sunt PD-isti si PLD-isti care au depus motiunea la ordinul lui BASE in plus sunt si fuduli de realizare.
   Lumea s-a prins de schema ca totul se face la ordinul celui numit mai sus si ceilalti nu prea au cu ce se lauda,acestia fiind specialisti in scame si limbi.
   Guvernul are 1 luna si jumatate de activitate din care 1 luna a fost cu referendumul si cu invatatul cum se intra in birouri si pe ce strada este ministerul.
   Prosti au fost PSD-isti ca nu au depus motiuni de cenzura in 2005 pt primul guv. tariceanu in care erau mai multi analfabeti decat acum.In numele linisti prostii de PSD-isti i-au iertat si acum platesc.
   Economia este praf, traim din acumularile anterioare si in curand se va sparge buboiul.
  • 0 (0 voturi)    
   KUI II ESTE FRICA DE MOTIUNE??? (Joi, 31 mai 2007, 17:57)

   THE-ANALYST [anonim]

   KOALITIA ANTIROMANIA MAI ARE PUTIN SI TREBUIE SA SE DEMASTE. PSD+PNL+PRM+PC+UDMR==10% LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.
  • 0 (0 voturi)    
   se cam facura de kko (Joi, 31 mai 2007, 18:00)

   macchiavelli [anonim]

   offff.....greu cu numaratoarea semnaturilor. cum Dumnezeu au trimis-o cu o semnatura de 2 ori ?! pai daca nu esti in stare sa faci o lista de semnaturi k lumea ce pretentii mai ai la alte treburi cu mult mai serioase si delicate ?!
  • 0 (0 voturi)    
   panarama (Joi, 31 mai 2007, 18:09)

   elector [anonim]

   s-a grabit papagalul de boc:)) hihihihi, s-a turat ca motorul de mobra...
   risu' lumii...sa nu-ti numeri tu semnaturile ...ce naiba ...
   si iuda...a se citi flutur... cum naiba sa semneze de 2 ori??? nu stia ca a semnat deja? semnatura e pe acelasi tabel...vai vai vai...desene animate....
  • 0 (0 voturi)    
   decat daca (Joi, 31 mai 2007, 18:11)

   macchiavelli [anonim]

   a doua semnatura (cea de la numarul 34) nu apartine de fapt altcuiva? oare alt parlamentar a semnat acolo si ulterior cineva a completat numele?pentru ca cele 2 semnaturi nu par sa semene.... in schimb numele parlamentarilor 34 si 35 au fost scrise de mana de aceasi persoana.
  • 0 (0 voturi)    
   excelent (Joi, 31 mai 2007, 18:12)

   edif [anonim]

   iar are Hrebenciuc de lucru - incep din nou targuielile dintre PSD si PNL.
  • 0 (0 voturi)    
   doar o greseala? (Joi, 31 mai 2007, 18:14)

   politica = indiferent [anonim]

   Sa speram ca domnului senator care a semnat de doua ori in sprijinul motiunii, nu i s-a intamplat o asemenea "tulburare" si in perioada cat fost ministru - acolo semna pentru paduri, rezerve de stat, retrocedari, etc; sa uiti ca ai mai semnat o motiune (mai ales ca nu se depun in fiecare zi) e cel putin ciudat - sau poate dansul poate chiar a semnat o singura data, a doua semnatura fiind a altcuiva. In orice caz, situatia este originala, alunecand spre penibil si explica multe din poticnelile actuale.
  • 0 (0 voturi)    
   polticieni hoti si gainari (Joi, 31 mai 2007, 18:15)

   victor lipan [anonim]

   asa gresesc si la numaratoarea voturilo?
  • 0 (0 voturi)    
   mda (Joi, 31 mai 2007, 18:26)

   votam matrozul chior [anonim]

   puscariabilul flutur face si el ce stie: fura.
  • 0 (0 voturi)    
   timpiti si supraficiali. (Joi, 31 mai 2007, 18:31)

   x1 [anonim]

   cum este posibil ca la interval de 8 pozitii sa fie gheorghe flutur de doua ori?!
   supraficiali ca de obicei totul pe aici.

   pacat!

   s-au facut de un mic kakao cu lapte.
  • 0 (0 voturi)    
   CA LA REFERENDUM SI LA ALEGERI (Joi, 31 mai 2007, 19:17)

   yohandodo [anonim]

   MAI P.D.LEILOR NU MARGE CA LA REFERENDUM SI ALEGERI ,AICI VEDE TOATA LUMEA CINE A SEMNAT SI MAI ALES CATI.STIU STATI CA NISTE CATELUSI CU PRIVIREA LA OSUL CEL MARE , DAR E CAM DEPARTE SI V-AU MIROSIT TOTI CA SUNTETI "CURVULITE SI NU SE MAI INCRED IN VOI.CE PACAT CA NU MERGE CU AUTOBUZUL ACUM MOTIUNEA FACEA OBICTUL DISCUTIEI,TOTUSI NU INTELEG STITI SA NUMARATI MILIOANELE DE EURO COMISIOANE SI NU STITI 116 ,RUSINICA,RUSINICA!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Bancu' cu gaina (Joi, 31 mai 2007, 20:12)

   Anonim [anonim]

   Stiti cum e bancu' ala cu gaina:
   Cica gaina era fugarita de cocos (care voia s-o reguleze) si gaina vreia si ea sa fie cu cocosu' da se gandeste:
   "Daca ma opresc, o sa zica celelate gaini ca sunt curva."
   "Daca alerg, poate oboseste cocosu' si nu ma mai reguleaza."
   "Cel mai bine ar fi sa ma impiedec".
   Asta a facut PD-ul astazi, s-a "impiedecat", nici sa nu rada "gainile", nici sa se supere "cocosul"
  • 0 (0 voturi)    
   Anticipate, apoi VU si modificarea Constitutiei? (Joi, 31 mai 2007, 20:34)

   N534663 [anonim]

   Votul Uninominal necesita timp pentru a fi adoptat ca lege. Chiar daca varianta agreata (cea a Asociatiei Pro Democratia, si insusita si si prezentata Parlamentului de catre PNL) este destul de greoaie si nu este chiar VU si o combinatie intre VU si Liste - necesita timp pentru a fi inteleasa.
   Probabil ca o ordine cat de cat mai la indemana ar fi
   - anticipate in sistemul actual
   - legea VU adoptata de catre noul Parlament
   - modificarea Constitutiei in prima Legislatura a noului Parlament

   Multi se vor simti "dezamagiti" sau "tradati", dar VU nu este chiar simplu cum se crede. Mai ales ca nu prea se vrea definirea de Circumscriptii Electorale clare si precise pentru fiecare judet, iar Asoc. Pro Dem. vine cu o inventie ciudata numita Circumscriptie nominala.
  • 0 (0 voturi)    
   Boc locomotiva (Joi, 31 mai 2007, 21:01)

   a [anonim]

   Emil Boc este o locomotiva, trage dupa el PD-ul, dar din pacate are acelasi control al directiei asemenea locomotivei. Merge dupa cum e calea ferata dinaintea sa. In politica e la fel de important ceea ce faci precum e modul in care faci acel ceva. Emil Boc isi ia niste teme de facut, nu vreau sa spun ca acestea sunt impuse de Basescu, sau de altcineva, dar odata primite sau autoimpuse aceste teme, Boc isi pune aparatori la ochi ca caii, ia directia inainte si merge indiferent de ce are in jur. Pentru el totdeauna socoteala de acasa e egala cu cea din targ, pentru ca ignora realitatea targului. PD-ul a ajuns departe, dar cred ca acesta este maximul potentei sale cu oamenii pe care ii are la dispozitie. Daca Boc nu devine flexibil, precum Berceanu spre exemplu, PD-ul o va lua inapoi in jos si vom ramane din nou cu PSD si perversiunea lor.
  • 0 (0 voturi)    
   exercitii de imaginatie (Joi, 31 mai 2007, 21:02)

   broask [anonim]

   Oare ce o sa ni se mai intimple din toate cele care ni se pot
   intimpla?
  • 0 (0 voturi)    
   pentru #21 (Joi, 31 mai 2007, 21:23)

   Anonim [anonim]

   Faci parte din mecanismul lui Basescu de disimilare a informatiei?
   De ce nu iese Basescu frumos sa recunoasca, ca nu mai face nici un referendum si ca Votul Uninominal a fost doar gargara.
   Din fericire, nu toti suntem prosti, si oamenii, ca de obicei va vor mirosi.
   Vrem si fapte, nu numai vorbe si razgandeli.
  • 0 (0 voturi)    
   pd..... (Joi, 31 mai 2007, 21:40)

   adi [anonim]

   daca a zis base motiune, pai atunci vota flutur si ca el si ca omida... care e problema? si udrea vota si elena si nuti spaima...
   si boc si poc... uite asa se mareste si pd saracu pt sefu ca altfel cum sa intre un partid minuscul la guvernare?
  • 0 (0 voturi)    
   Secretarele, sarecele! (Joi, 31 mai 2007, 22:54)

   nana1929 [anonim]

   Nati Meir?! HALAL!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Presedintele Norvegiei (Joi, 31 mai 2007, 23:02)

   Isidor [anonim]

   Bunul prieten al Marii Doamne Elena Udrea, presedintele Norvegiei, sustine, de la distanta, motiunea de cenzura! Mi-e rusine ca am votat o alianta din care a facut parte PD! Mi-e rusine ca un pacalici ca Boc topaie si fac morala. Mi-e rusine ca l-am votat pe Chavezul Romaniei! O sa nationalizam totul si o sa dam ce am nationalizat PD & PLD. Fostul prim ministru al lui Iliescu ne invata ce sa facem. Cer scuze intregului popor roman pentru ce am facut. O sa incerc sa emigrez, sa nu mai fac rau poporului Roman!
  • 0 (0 voturi)    
   greseala este de fapt un fals! (Vineri, 1 iunie 2007, 1:29)

   paul [anonim]

   sub masca demagogiei si a incompetentei presedintele basescu promoveaza un alt sistem...sa furam pentru tara!
   ultima ora; flutur recunoaste ca una din semnaturi nu ii apartine....flotare logica: cand pe un document de o asemenea importanta apare un fals grosolan?.....las stimabili mei concetateni si adepti ai cliseului basescu sa raspunda.
   sunt sigur ca vor curge tone de diacrilice.
  • 0 (0 voturi)    
   pt. Isidor (Vineri, 1 iunie 2007, 1:33)

   vali [anonim]

   Cu Tariceanu, Norica, Geoana, Orban, Voiculescu si ceilalti prieteni ai tai nu ti-e rusine ?? Pentru asta ar trebui sa-ti ceri scuze poporului roman !
  • 0 (0 voturi)    
   Ca la CAP (Vineri, 1 iunie 2007, 1:47)

   Secretarele [anonim]

   Au semna ca la CeAPe! Fiecaruia i se da o sapa sa-si dea cu ea in capul ...
  • 0 (0 voturi)    
   @24 - asa-zisul Anoninm (Vineri, 1 iunie 2007, 5:42)

   N534663 [anonim]

   Nu fac nici o disimulare - explic doar ceea ce se intampla. Dar tu nu prea ai cum intelege deaorece "cap ai, minte ce-ti mai trebuie".
   Conventia a fost clara, daca partidele parlamentare nu se inteleg sa incepa dezbaterile pentru VU, atunci Basescu declanseaza referendum in acest sens. AI INTELES?
   Partidele mai au termen circa o saptamana sa spuna clar cau au inceput treaba - daca nu referendum.
   Tu, Anonimule, chiar ai impresia ca VU este simplu in RO? Necum, Gasculitza infoiata si bleaga, nu este simplu - deaorece nu se doreste sa fie la fel de simplu si clar ca in US sau UK. Deci, lucrurile se vor complica voit de catre unul sau altul, iar cei ce nu stiu cu se mananca nu vor intelege mare lucru.
  • 0 (0 voturi)    
   formalitatile, bine cunoscute (Vineri, 1 iunie 2007, 6:44)

   judex [anonim]

   Faptul ca se aplica iar tot felul de formalitati, arata in mod evident ca PNL si PSD nu vor aceasta motiune, adica, nu le convine deloc sa-si arate situatia de colaborare pe fata. Nu cred ca aceasta motiune va trece in actualul parlament care nu este preocupat decat de propriile interese, dar macar vom vedea cine este la putere si cine in opozitie, ca sa stim si noi cum votam la urmatoarele alegeri. De altfel, vad ca s-au format si in PSD tot felul de grupuri, cum ar fi grupul Iliescu si sustinatorii sai: Hrebenciuc, Iorgovan, Serban Nicolae, Geoana si Corlatean si alte grupuri de oameni care cred ca vor insemna ceva in politica romaneasca in viitor, cum ar fi Cristian Diaconescu, V. Dancu, Ioan Rus, etc. Mai sunt si altii pe post de goarne, dar care sunt stersi si nu au importanta, precum Zgonea.
  • 0 (0 voturi)    
   A treia restauratie (Vineri, 1 iunie 2007, 10:03)

   stefan v [anonim]

   1. Ceausescu- PCR
   2. Iliescu- PSD
   3. Basescu- PD
  • 0 (0 voturi)    
   ce greseala, frate? (Vineri, 1 iunie 2007, 10:13)

   wow [anonim]

   flutur nu stia ca a semnat de 2 ori? e asa de tampit? iar daca nu a semnat el, cine a facut falsul? felix? tariceanu? crin?norica?prostanacu'?
  • 0 (0 voturi)    
   Ce comentarii "interesante"! (Vineri, 1 iunie 2007, 10:40)

   Gregor [anonim]

   Isodor,dar de tine insusi nu ti-e rusine?Nobody is perfect !
   Incepe intai cu tine,reflecteaza cine esti si dupa aceea sa te ocupi de altii.
   Vad ca majoritatea dintre voi va ocupati de o semnatura,ca de-o calamitate naturala.Voi nu ati auzit in viata voastra de "greseala umana"?
   Nu aveti nimic altceva mai bun de facut,decat sa va dati cu parerea ca tatale la colt de strada?Mergeti voi,acesti politicieni in anonimat,si puneti mana sa schimbati in tara asta ceva decat
   sa stati la barfa,sa criticati si sa va fie rusine de unul sau de altul!
   Sa criticam putem cu toti,dar cand este vorba sa facem ceva,repede inapoi,ca in razboi.
  • 0 (0 voturi)    
   Intoxicatorii lui Tradatoriceanu (Vineri, 1 iunie 2007, 10:53)

   Doboritorul de Bizoni [anonim]

   ce se mai screm cirtitele petro-liberale pe forum! cu scremutul si rezultatul scremutului au sa ramina.
  • 0 (0 voturi)    
   Mascarada (Vineri, 1 iunie 2007, 11:24)

   Pop Arnold [anonim]

   Si totusi este atat de jalnica, tragica pentru tara, aceasta mascarada care demonstreaza inca odata ca nici partidele, nici presedintele, nici guvernul nu este interesat de soarta, bunastarea tarii.
  • 0 (0 voturi)    
   Monarhia (Vineri, 1 iunie 2007, 11:28)

   valentin [anonim]

   Am refuzat monarhia si ca idee. Am vrut presedinti...Mizeria din Parlament ar fi fost mult mai mica. Viata politica era cu totul alta. Romania era cu totul alta. Uitati-va la Anglia, Olanda, Danemarca, Belgia, Norvegia, Spania.
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu e un tehnocrat? (Vineri, 1 iunie 2007, 12:42)

   Tehnocratii ne-au mancat ficatii [anonim]

   Vad ca se impute treaba: Liderul partidului de guvernamant zice ca-i tehnocrat. Mai mult, descalificandu-se ca om politic, lasa sa se inteleaga imbecilizant, ca oamenii politici se scarpina si se coafeaza si lui ii e tot mai greu sa munceasca. Sunt asa de nesimtiti, de inconstienti si de speriati incat n-or sa ajunga la motiune. Daca o sa ajunga totusi la motiune vor face vot secret iar daca nu merge nici asta vor spune ca AU VOTAT IMPOTRIVA PD-ului :)). Am din ce in ce mai tare senzatia ca nici macar Basescu nu stie exact pe ce buboi apasa si n-are nici o idee cat puroi o sa iasa. Cred ca si pe el l-a uimit decizia de suspendare si mai cred ca nici el si nici PD nu se asteptau sa le umple sacul de puncte adversarii politici. Presedintele incearca sa profite si la fel si PD-ul, dar sunt inca amortiti de teama ca prostia alora nu are margini. Pentru Presedinte si PD nu-i clar cat de mult vor castiga pana la anul. In opinia mea nu strica sa faca o vizita la biserica sa se roage pentru sanatatea prostanicilor si tehnocratilor care i-au ridicat atata de mult in intentia de vot. Multumita imbecililor si temperamentului domnului Presedinte avem oarece sperante de normalitate, macar peste doi ani. In nici un caz n-o sa mai colcaie parlamentul de cretini ca pana acuma. Sper sa fie doua-trei partide peste pragul de intrare in parlament si sper ca si-au invatat lectia cu totii.
   Ceausescu a murit in sfarsit.
  • 0 (0 voturi)    
   @24 (Vineri, 1 iunie 2007, 13:43)

   antonimu [anonim]

   Asa-i omule: nu toti sunteti prosti. Rugamintea mea e sa-i lasi pe ceilalti sa scrie, ok?

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Top 5 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri

  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
  hosted by
  powered by
  developed by
  mobile version
  Duminică