Sotia starului “Mindfreak” Criss Angel a deschis procesul de divort, sustinand ca acesta a avut o aventura cu Cameron Diaz, informeaza people.com. Joanne Sarantakos mai motiveaza divortul de Angel, cu care este casatorita de 5 ani, spunand ca este o persoana foarte “cruda” si ca a parasit-o.

Avocatul lui Sarantakos, Dominic Barbara i-a spus judecatorului: “Cameron Diaz a avut o relatie cu domnul Angel. O vom chema sa dea o declaratie imediat ce se va intoarce la New York.”.

Diaz si Angel au fost surprinsi impreuna de cateva ori in Las Vegas in luna mai. Angel a declarat revistei People in urma cu ceva timp: “Cameron este o persoana extraordinara. Sunt onorat sa fiu prietenul ei.”

Angel, al carui nume real este Christopher Sarantankos, a declarat ca este impreuna cu Joanne de 15 ani. La tribunal, Angel a incercat sa-si imbratiseze sotia si sa dea mana cu socrul lui, insa acestia l-au respins.

Judecatorul Arthur Diamond i-a sfatuit pe cei doi sa isi rezolve problemele in particular, spunand ca procesul de divort ar putea dura doi ani de zile. Urmatoarea infatisare a fost stabilita pe data de 19 septembrie.