Jessica Alba, care in momentul de fata se intalneste cu producatorul Cash Warren, este atrasa de barbatii inteligenti, aceasta insista asupra faptului ca prima data “se uita” la inteligenta barbatilor nu la aspectul fizic.

“Nu am un gen anume. Inteligenta, generozitatea, simtul umorului - asta conteaza pentru mine” a declarat Jessica pentru revista GQ. “Nu imi pasa foarte mult de aspectul fizic. Vad baieti frumosi cand muncesc. Prefer sa am o conversatie interesanta cu cineva”, a completat actrita.

“Este o capcana pentru actori sa creada ca sunt centrul universului. Eu nu am fost niciodata impresionata de mine. Pur si simplu nu ma gandesc la asta” a spus Alba, potrivit lse.co.uk.

Aceste declaratii apar la cateva zile dupa ce Jessica a declarat ca barbatii care vor sa se intalneasca cu ea trebuie sa fie prieteni cu tatal sau.

“Imi place ca un barbat sa fie in legatura cu sentimentele sale. Deasemenea el trebuie sa fie disponibil pentru a iesi cu tatal meu”, a afirmat actrita cu cateva zile in urma.