Omar, unul dintre copiii lui liderului al-Qaida Ossama ben Laden, s-a casatorit in secret cu o britanica si are de gand sa obtina viza pentru a merge in Marea Britanie, scrie cotidianul britanic Times online, in editia de miercuri.

Omar Ossama ben Laden, in varsta de 27 de ani si Jane Felix-Browne, de 51, s-au indragostit in timpul unei vacante si au hotarat sa se casatoreasca.

Jane, o bunica casatorita acum pentru a sasea oara, a ascuns pana acum relatia cu Omar, chiar si de ochii familiei si a prietenilor apropiati.

“Ar fi fost frumos ca eu, ca si orice alta femeie maritata, sa pot spune acesta este sotul meu si acesta este numele lui, dar trebuie sa fiu realista. Sper ca lumea nu ma va judeca prea dur. M-am casatorit cu fiul, nu cu tatal”, a declarat Jane Felix-Browne pentru Times online.

Ea spune ca l-a cunoscut pe fiul liderului Al- Qaida in Egipt, in luna septembrie anul trecut, unde se trata pentru scleroza multipla. Acesta s-ar fi indragostit de ea atunci cand a vazut-o calarind.

Cei doi s-au casatorit dupa ritualurile islamice, in Egipt si Arabia Saudita si asteapta acum permisiunea autoritatilor de la Riyad sa-si oficializeze casatoria.

Jane Felix-Browne cunostea deja unii membri ai familiei ben Laden, de cand avea 16 ani si era casatorita cu un om de afaceri saudit din Londra.

Ea si Omar par sa aiba pune lucruri in comun. Jane are trei fii si cinci nepoti, si este consilier in consiliul localitatii Moulton. De-a lungul timpului a avut mai multe slujbe intre care restaurator de case si avioane.

Omar Ossama ben Laden se ocupa cu afaceri cu fier vechi si, din cauza reputatiei tatalui sau, se afla sub urmarirea serviciilor secrete din Arabia Saudita.

Sotia lui Omar spera ca acesta va putea veni in Marea Britanie si nu vede niciun motiv pentru care nu i s-ar permite acest lucru. Totusi, Jane spune ca o problema ar fi ca sotul ei nu s-ar putea acomoda cu clima din Anglia.