Inginerul Nigel Sepney a devenit "suspectul de serviciu": a fost demis dupa cursa de la Monte Carlo (cind in rezervoarele F2007 a fost descoperit un praf alb), apoi a fost banuit ca a divulgat rivalilor de la McLaren Mercedes date tehnice despre monoposturile lui Raikkonen si Massa.

In fata acuzatiilor, Stepney se apara - avocatul sau a anuntat ca va spune conducerii de la Ferrari care sunt persoanele pe care le banuieste ca au lucrat impotriva echipei italiene. "Este complet nevinovat. De altfel, si inginerul de design de la McLaren, Mike Coughlan, a precizat ca a primit acele informatii prin curier, in niciun caz de la Stepney", a declarat avocatul.

Mike Coughlan, design manager la McLaren, a fost surprins in posesia unor date tehnice ale masinilor Ferrari. El a fost chemat de italieni in fata Inaltei Curti din Londra, insa a evitat audierea promitind ca va face o declaratie completa asupra imprejurarilor in care a ajuns in posesia datelor.

Relatia dintre Ferrari si fostul sau inginer Nigel Stepney a luat o turnura neasteptata saptamina trecuta - acuzat de sabotaj si spionaj, Stepney a dezvaluit ca in ultimele luni a fost urmarit de mai multe masini. Inginerul a sugerat ca s-ar fi aflat sub supravegherea speciala a propriei echipe si a avertizat Ferrari ca s-ar putea trezi cu un proces pe aceasta tema...