Actorul Benicio Del Toro va interpreta rolul revolutionarului Ernesto "Che" Guevara" in filmul care va fi regizat de Steve Soderbergh. Desi compania care va produce filmul, Telecinco Cinema, nu a dezvaluit numele acestuia, site-ul oficial al lui Del Toro a anuntat ca titlul va fi “Guerrilla”.

Scenele vor fi filmate in mai multe locatii din Spania si va fi turnat doar in limba spaniola, potrivit people.monstersandcritics.com. Filmul ii va reuni pentru prima data pe Del Tora si Soderbergh de cand “Traffic” i-a adus primului mentionat un Oscar.

In anul 2005, Benicio a fost platit, chiar daca nu a facut nimic, deoarece filmul “American Gangster” a fost anulat. “Este adevarat. Am fost platit pentru nimic. Filmul a ‘cazut’ inainte cu o saptamana sau doua de filmari. Asa ca am fost platit pentru a nu face nimic” a declarat Del Toro.

Desi a primit cinci milioane de dolari pentru filmul, care nu a mai aparut, Del Toro a declarat ca nu o face pentru bani si ca studioul, care a pus filmul in asteptare din cauza finantelor, incearca sa il continue.