Dupa aproape douazeci de ani de cariera, Adrian Minune, cel mai vestit manelist, a inceput sa resimta, din plin, urmarile stresului. Din cauza noptilor pierdute si a mancatului pe fuga, cantaretul are probleme cu unghiile, care se exfoliaza. Prin urmare, el a decis ca, de acum inainte, sa fie mult mai selectiv in ceea ce priveste spectacolele si cantarile la nunti.

Desi isi permite, din punct de vedere financiar, sa isi petreaca vacanta in orice loc din lume, Adrian Minune prefera sa se relaxeze, la sfarsit de saptamana, pe plaja hotelului Rex din Mamaia. Manelistul are foarte multe concerte pe litoral, dar este solicitat, deopotriva, si la numeroase nunti in diverse colturi ale tarii.

Adrian a inceput sa resimta oboseala si, ca urmare a stresului si a lipsei de vitamine, unghiile au inceput sa i se exfolieze.

Pentru a remedia aceasta problema manelistul face tratament cu un lac special, preparat in farmacii. "Am obosit. Am avut foarte multe concerte, iar in acest weekend am cantat la cinci nunti, in Bucuresti si pe litoral", a spus Minune. "O sa le mai raresc.

Voi canta doar pentru prieteni sau acolo unde voi primi oferte cu adevarat tentante, care nu pot fi refuzate", a adaugat manelistul. Tot ca urmare a suprasolicitarii, Adrian a reusit sa dea jos cateva kilograme bune.

de Simona Ecovoiu, Cristiana Mitroi

integral in Click