La o luna si jumatate de la casatorie, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu spun ca vor sa aiba un copil cat mai curand. Desi isi doreste mult o fetita, Diana dezminte zvonurile legate de o eventuala sarcina: "Chiar daca s-a tot zvonit in ultima vreme ca sunt insarcinata, nu este adevarat".

Ne dorim extrem de mult un copil al nostru, dar inca nu am fost binecuvantati cu acest dar. Eu personal imi doresc orice, sanatos sa fie, dar am o inclinatie spre fetite. Sunt mai dulci cand sunt mici. Este foarte frumos sa ai o fetita pe care sa o imbraci sic si sa-i pui tot felul de fundite si agrafe”, ne-a declarat Diana.

Claudiu vrea baiat, sa-l faca fotbalist

Ca orice barbat care se respecta, Claudiu se pare ca ar vrea mai mult un baietel, care sa-i duca numele mai departe si, bineinteles, sa imbratiseze cariera de fotbalist: “Si pe Claudiu il incanta ideea unei fetite, dar cred ca i-ar placea mai mult un baiat care sa devina un fotbalist cel putin la fel de bun cum este el.

Bineinteles ca, daca va avea aptitudini de fotbalist, il vom sustine in aceasta profesie. Oricum, important este sa faca ceea ce-si doreste el. Acum ramane de vazut ce ne va darui Dumnezeu, si pana la urma chiar nu conteaza. Fie ca este baiat sau fata, noi il vom iubi la fel de mult si vom incerca sa fim niste parinti cat mai buni”, ne-a declarat entuziasmata Diana.

Integral in Gardianul