Producatorul roman de software RSC isi extinde serviciile pe piata internationala de comunicatii wireless, prin lansarea aplicatiei "blubell" pentru compania Blubell Technologies din Jersey, Channel Islands. Posesorul unui astfel de software poate sa initieze apeluri in Skype fara sa stea in fata calculatorului.

Blubell importa automat lista de contacte Skype si statusul acestora, conecteaza tot automat casca bluetooth, acesta putand primi si initia apeluri Skype chiar daca nu se afla in fata calculatorului, prin folosirea butonului ‘accept’ de pe casca Bluetooth.

Aplicatia este disponibila deocamdata doar pentru sistemele de operare de la Microsoft, Windows 2000 si Windows XP, si se vinde online la pretul de 23,99 dolari. Produsul se adreseaza intr-o prima faza clientilor “consumer”, cei care folosesc serviciile de comunicare de la PC la PC sau de la PC la telefonul fix, iar ulterior va fi creata si o solutie pentru clientii business. Reprezentantii companiei sunt de parere ca software-ul va fi un succes pe piata.

Integral in Agora News