La inceput, au fost acceptate cu greu, au devenit apoi indispensabile, iar, in cele din urma, au inceput sa fie stilizate. Incet incet, oamenii au inlocuit boschetii cu W.C-urile cu scaun incalzit, spalator automat si scaun controlat electric. Unii au mers si mai departe. Aflati pana unde s-a ajuns din topul realizat de oddee.com.

Cea mai ciudata - toaleta cu MP3. Include un MP3 player cu un cititor de SD card, iar tabloul de control cu player-ul MP3 poate fi instalat pe perete. Cel care foloseste toaleta se poate delacta cu 16 melodii clasice, redate aleator sau continuu. Singurul inconvenient este ca dispozitivul audio functioneaza numai daca scaunul toaletei este incalzit de cineva. Un astfel de dispozitiv costa 1750$.

Pe locul 2 - toaleta acvariu. Dati un pic de viata baii cu un acvariu cu pesti vii, foarte colorati. Din fericire, rezervorul este impartit in doua compartimente, asa ca pestisorii sunt in siguranta atunci cand trageti apa.

Pe locul 3 - toaleta fara apa. Este foarte ingenioasa. Desi arata ca un OZN, este foarte igienica. Se sterilizeaza singura, fara sa aiba nevoie de apa sau curent electric. Containerul este portabil, compact, usor de asamblat, foarte util pentru zonele rurale.

Pe locul 4 - toaleta publica semitransparenta. Nu se vede nimic inauntru, dar daca va aflati inautru, puteti vedea cine trece pe strada. Ca sa starneasca curiozitatea, un artist a creat acest cub de sticla. Cei care vor s-o foloseasca, din curiozitate si nu numai, trebuie sa lase la o parte orice jena.

Pe locul 5 - toaleta portabila. Functioneaza ca un cort. Cand nu este folosita, intra intr-un mic bagaj, insa atunci cand este desfasurata se umfla ca un balon. Ofera intimitate si absoarbe mirosurile neplacute.

Pe locul 6 - tronul lui Dagobert. Daca va instalati acest W.C., va veti simti precum regele Dagobert, din Evul Mediu. Este vorba despre o piesa antica, adaptata timpurilor noastre. Mai precis, de un tron pictat de mana, prevazut cu scrumiera si maner pentru lumanari.

Pe locul 7 - toaleta „hands-free”. Este vorba despre un WC prevazut cu un motor care ridica si lasa capacul, fara sa fie nevoie sa fie atins. Este foarte bun pentru locurile publice.

Pe locul 8 - toaleta care incinereaza. Intai apasati pe un buton sa porniti sistemul de incalzire, iar apoi asezati o hartie intre cele doua piese de metal. In cele din urma, resturile fiziologice ajung pe filtrul de hartie, care coboara cu o parghie, si sunt distruse.

Pe locul 9 - toaleta care face masaj. Firma care o produce o mai poate dota si cu alte optiuni: sa spele, sa incalzeasca, sa parfumeze, sa faca masaj etc.

Pe locul 10 - toaletele care dispar. Este vorba despre un sistem de urinare care se afla noaptea pe strada, iar ziua, la doi metri sub pamant. Costa 75 demiii de dolari si a fost instalat in Olanda, Londra si Belfast.