Bulgarii vin la Targul National Imobiliar din octombrie hotarati sa cucereasca clientii romani. Si se pare ca au sanse, tinand cont ca au anuntat organizatorilor preturi de pana la patru ori mai mici comparativ cu cele anuntate de dezvoltatorii din Romania.

Cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului in perioada 11-14 octombrie se anunta deja extrem de interesanta pentru clientii romani. Mai multe companii bulgaresti din domeniu, precum Bulgarian Properties, Globus, Stil sau Jordan Real Estate, vin sa prezinte in Romania oferte imobiliare la preturi de cateva ori mai mici decat cele autohtone.

Cel mai scump apartament bulgaresc este 86.000 de euro "Oferta romaneasca de apartamente noi din Bucuresti pleaca de la 91.286 euro pentru doua camere.

Cel mai ieftin apartament pe care il vor prezenta firmele bulgaresti costa 26.595 de euro. Acesta din urma este situat pe litoral, in apropiere de Bansko, intr-un complex de 4 stele. In comparatie, un apartament cu doua camere in judetul Constanta (n.r. - nu ni s-a prezentat locatia exacta) ce va fi prezentat la targ costa 35.000 de euro.

Acesta din urma este insa la rosu si nu dispune momentan de sistem de incalzire, putand fi astfel utilizat doar pe timpul verii", a declarat pentru "Adevarul", Laurentiu Secu, Business Director in cadrul BDOBC, firma organizatoare a targului.

integral in Adevarul