Intr-o calda atmosfera de haos, anarhie și bere s-a desfașurat prima ediție a intalnirilor Wurbe (numele probabil se va schimba) cu geekși despre geekși, pentru geekși. Furam 12 persoane: freelanceri, adobiști, sliceri și diverse. S-au purtat discuții multithreaded despre o multitudine de subiecte mai mult sau mai puțin tehnice.

De la inutilitatea standardului HTML 5 sau frigul din Letonia și pana la dilema daca programatorul extrovertit este un programator care se uita la pantofi dar se exprima prin viu grai, ori pur și simplu este un personaj imaginar.

Probabil ca pe viitor ar fi funny ca intalnirile sa aiba anumite teme de genul “Web2.0 in Romania nu este cu doi și punct, ci este doar zero - și ce e de facut” sau “Vista te urasc din inima, cor omagial”.

Și baieți imi pare rau ca v-am stricat media de varsta dar sa știți ca și IT-știi la peste 30 de ani mai programeaza. Ba unii chiar in Python, jython și alte “exotisme”.

Așteptam tura a 2-a, undeva unde berea este mai ieftina și la volume normale eg. 500 ml.

Nota bene pentru participanții care citesc: adresa pe care o uitasem este High Scalability. Util daca vrei sa-ți faci o idee despre arhitectura unor site-uri de trafic foarte mare precum Flickr, MySpace, Mailinator, Wikipedia, PlentyOfFish ...

dezbate pe blogul lui Adrian Spinei