Jennifer Lopez recunoaste ca si ea a avut o parte de vina in ceea ce priveste relatiile sale esuate de pana acum. Actrita si cantareata este in prezent casatorita cu Marc Anthony, dar a mai trecut prin doua mariaje, cu modelul Ojani Noa si dansatorul Cris Judd si a avut cateva relatii foarte serioase, cum ar fi cele cu P. Diddy si Ben Affleck.

„Am invatat sa ma uit si la mine, nu doar sa arat cu degetul si sa spun 'Aceasta persoana mi-a facut asta’, ci sa imi pun intrebarea ’Ce am facut eu?’.

Cel mai greu in viata este sa te uiti in oglinda si sa te intrebi ’Ce nu este bun la mine, ce pot sa schimb?’. Este mult mai usor sa joci rolul victimei, cred eu.”, a declarat Lopez, potrivit careia nu se poate spune cine este vinovatul pentru sfarsitul unei relatii.

Starul, in varsta de 38 de ani, a realizat ca ea este cea care trebuie sa se schimbe pentru ca mariajul sau cu Marc Anthony sa functioneze in conditii bune, conform lifestyleextra.com.

„Cel mai important lucru intr-o relatie este sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale. Nu trebuie sa spui ca ’el ar fi putut sa faca mai bine asta’. Trebuie sa te gandesti ce poti face tu mai bine.”, a completat artista.