Un fost bodyguard a lui Britney Spears s-a oferit marti sa depuna marturie in cadrul procesului de acordare a custodiei copiilor cantaretei si a fostului ei sot, Kevin Federline, informeaza news.com.au.

Acesta a depus la dosar o declaratie in care a precizat ca se teme pentru siguranta celor doi baieti, deoarece in perioada in care a fost angajatul lui Spears, cantareata consuma in mod regulat droguri si obisnuia sa stea dezbracata prin casa.

Gloria Allred, avocata bodyguardului Tony Barretto, a declarat la iesirea din tribunal ca a ramas surprinsa de faptul ca avocatii lui Spears si a lui Federline nu au dorit sa-i puna intrebari clientului ei si ca au lasat ca la dosar sa fie consemnata doar declaratia lui.

Barretto, in varsta de 28 de ani, a specificat in declaratie ca a lucrat pentru Spears din luna martie, cand aceasta a fost externata de la dezintoxicare, pana in luna mai a acestui an si ca i-a studiat comportamentul atat in momentele in care se afla in locuinta ei, cat si atunci cand mergea in oras.

Allred a spus: “Clientul meu este dispus sa depuna marturie in fata judecatorului si sa ii povesteasca tot ceea ce a vazut in perioada in care a fost angajatul cantaretei.”.