Chiar daca exista obligatoriu o cada, un wc si un lavoar, baia poate fi amenajata in multe stiluri si poate fi redecorata destul de usor.

Trebuie sa schimbi doar accesoriile si accentele de culoare, afirma revista americana „Inspired Interiors”.

Accesorii stilizate si modernism

Un decor al contrastelor, folosind piese in tendinte alaturi de altele in stil clasic stilizat, este reteta unei bai elegante si care va impresiona pe toata lumea prin nonconformismul sau.

Oglinda rotunda, cu rama din ipsos, si statueta sunt elemente care contrasteaza clar cu lavoarul modern din sticla, accesoriile din inox si scaunul metalic, punandu-se reciproc in valoare.

Alternarea albului cu verde confera dinamism, astfel incat intr-o astfel de ambianta cromatica este greu sa nu-ti incepi ziua cu zambetul pe buze.

In plus, accesoriile textile (prosoapele si covorul) fac subtil trecerea catre „pamant”, mai exact spre podeaua ale carei tonuri cromatice seamana cu acesta.

MODERN

Confort minimalist

Formele simple, geometrice fac parte din tendintele ultimilor ani si, chiar daca se numesc „minimaliste”, ofera un confort psihic greu de egalat de alte stiluri de amenajare.

In plus, daca apelezi la o cromatica in nuante de alb sau crem si albastru, atmosfera va fi si mai propice relaxarii. Oglinda stilata, inalta, fara rama, sustine linia moderna a amenajarii.

Unghiurile ascutile ale cabinei de dus si ale mastii - care face lavoarul parca sa pluteasca- , sunt „imblanzite” de liniile curbe, dar tot simple, ale fotoliului.

Acesta este de fapt elementul principal al amenajarii, deoarece atrage din prima clipa toate privirile. Singurul element care „incarca” simplitatea amenajarii este faianta cu model floral - geometric abia conturat, in tonuri rafinate de bej.

Integral in Evz