Britney Spears - care in prezent imparte in mod egal custodia lui Sean Preston (2 ani) si a lui Jayden James (1 an) cu fostul ei sot Kevin Federline - nu stie sa le faca un program micutilor, ba mai mult ii dezechilibreaza si ii face sa devina suparati, informeaza lifestyleextra.com. Se pare ca micutii au nevoie de cateva zile pentru a-si reveni, dupa ce sunt lasati in grija ei.

O sursa a declarat pentru revista Weekly: “Lui Kevin ii este foarte greu sa se descurce cu ei dupa ce vin de la Britney. Ii ia cam trei zile pana reuseste sa le faca din nou un program de masa si de dormit.”.

Prietenii apropiati ai lui Britney, care a fost acuzata ca isi tine copiii treji pana noaptea tarziu ca sa nu se trezeasca de dimineata, pun comportamentul cantaretei fata de copii pe seama educatiei primite.

O sursa a declarat: “Britney isi iubeste foarte mult copiii, insa nu stie cum sa aiba grija de ei in mod corespunzator. In momentul in care ii tine in brate, pare lipsita de viata. Mi se pare ca inca nu a constientizat faptul ca a devenit mama si ca trebuie sa aiba grija de copii ei.”.