Producatorul american de motociclete Harley-Davidson va intra oficial pe piata romaneasca prin intermediul unui dealer autorizat. Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare.

Potrivit unui comunicat de presa, clientii vor avea acces si la piese de schimb originale, precum si la colectia de imbracaminte MotorClothes.

“Harley-Davidson nu produce doar motociclete - este o emblema a Americii, un adevarat simbol al libertatii. Stim ca si in Romania sunt multi pasionati, dornici sa incerce senzatia de libertate pe care doar o motocicleta Harley-Davidson o poate oferi.

De aceea suntem acum aici, in Bucuresti, reprezentati oficial de un dealer profesionist”, a declarat Stuart Farrell, director international direct markets in cadrul Harley-Davidson Europe.

“Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer”, a spus Bogdan Bucurescu, general manager Harley-Davidson Bucuresti.

Bogdan Bucurescu a mai spus ca,pentru proprietarii acestor motociclete din Romania, vor fi dezvoltate programe speciale, care vor include asocieri la initiativele internationale, dar si activitati proprii.

Inaugurarea Harley-Davidson Bucuresti va avea loc pe data de 4 octombrie, in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti, iar primul showroom va fi deschis in Bucuresti, pe strada Nicolae Titulescu, pana la sfarsitul acestui an.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine. Anul viitor, compania va inaugura Muzeul Harley-Davidson in Milwaukee, Statele Unite, care se estimeaza ca va atrage in jur de 350.000 de vizitatori anual, din intreaga lume.

Harley-Davidson Bucuresti este detinuta de compania Automotive Trading Services, care este si dealer pentru automobilele Citroen.