Uma Thurman, actrita din “Kill Bill”, care se intalneste cu milionarul Arpad Busson de cateva luni, a fost surprinsa si incantata de cererea in casatorie a acestuia. Cuplul nu a ales inca data nuntii sau locatia pentru petrecere.

“Sunt impreuna de doar cateva luni, iar Arpad este hotarat sa o ia pe Uma de sotie, cu acte in regula, cat mai curand. Formeaza un cuplu formidabil si sunt foarte indragostiti unul de celalalt” a declarat o sursa.

Uma, in varsta de 37 de ani si Arpad Busson, de 44 de ani, formeaza un cuplu din luna iulie, cand s-au intalnit la o petrecere in Italia. Intre timp au mai fost vazuti in luna august la New York si la Londra saptamana trecuta.

Actrita a mai fost casatorita de doua ori pana acum, cu actorul Gary Oldman, din 1990 pana in 1992 si cu actorul Ethan Hawke in 1998, potrivit lifestyleextra.com. Cea de a doua casatorie a actritei s-a incheiat in 2004, dar acestia erau despartiti din 2003. Uma si Ethan Hawke au impreuna doi copii - Maya Ray, o fetita de noua ani, si Levon Roan, un baietel de cinci ani .