Actorul Jackie Chan a inregistrat piesa “We Are Ready”, cantec dedicat Jocurilor Olimpice de vara de anul viitor de la Beijing. Starul a inregistrat timp de trei ore aceasta piesa, in timpul unei calatorii pe care a facut-o recent la Beijing, potrivit unui anunt facut miercuri pe site-ul sau, informeaza yahoo.com.

"We Are Ready" - Jackie Chan

Chan, actorul din “Rush Hour”, si-a aratat interesul pentru muzica si a lansat pana acum cateva albume.

Actorul a mai interpretat o piesa compusa de Peter Kam, care a castigat un Silver Bear pentru cea mai buna muzica pentru coloana sonora a filmului “Isabela” in cadrul festivalului de film de la Belin de anul trecut.

“Waiting year after year/ We can see into the future/ Together with hard work and sweat, we've created the five different (Olympic) colors" sunt versurile unui refren.

Organizatorii Jocurilor Olimpice au mai realizat o alta varianta a acestei piese, in limba chineza, interpretata de peste 100 de staruri de muzica pop.

Chan a scris pe site-ul sau urmatorul mesaj: “Ceremonia de pe 8 august de la Beijing m-a emotionat si mi-am spus atunci Aceasta este China noastra, este ziua noastra!.Am simtit ca acest moment apartine tarii noastre, ne apartine noua.”