Actorul Ryan Phillippe a declarat ca a fost la un pas de a se sinucide dupa despartirea dureroasa de Reese Witherspoon, informeaza dailymail.co.uk. Cei doi s-au cunoscut in urma cu zece ani si au socat toate vedetele de la Hollywood anul trecut cand s-au despartit, deoarece casnicia lor era considerata una din cele mai solide din industria showbizului.

Philippe, in varsta de 33 de ani, a spus ca divortul de actrita din “Legally Blonde” l-a distrus. Intr-un interviu acordat revistei britanice Man About Town, actorul a marturisit: “Dupa ce ne-am despartit imi doream sa mor. Vroiam sa ma sinucid. Nu mai aveam grija de mine deloc. Ma trezeam si incepeam sa plang.”.

Phillippe si Witherspoon s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, acesta invitandu-l pe actor la aniversarea lui Witherspoon. Doi ani mai tarziu, dupa ce au jucat impreuna in “Cruel Intentions”(1999), Ryan a cerut-o in casatorie. Cei doi s-au casatorit in luna iunie a aceluiasi an. Ryan si Reese au impreuna doi copii, Ava (8 ani) si Deacon (4 ani)

Cu toate ca niciunul dintre ei nu a vorbit niciodata despre motivul despartirii lor, s-a vehiculat la acea vreme zvonul ca Reese se saturase ca Ryan sa nu ii fie alaturi si sa nu se bucure pentru succesele ei.

Witherspoon, in varsta de 31 de ani, este una din cele mai bine platite actrite de la Hollywood, primind aproximativ 18 milioane de lire sterline pentru un film.