​Scheletul unei femei a fost găsit pe un șantier din Roma, iar anchetatorii italieni bănuiesc că rămășitele îi aparțin româncei Andreea Rabciuc, multiplă campioană națională la tir sportiv, care a fost dată dispărută în martie 2022.

Andreea RabciucFoto: Facebook

Italienii bănuiesc că scheletul găsit pe un șantier din Roma îi aparține româncei Andreea Rabciuc

Potrivit publicației Roma Today, citată de Știrile ProTV, un grup de muncitori italieni a descoperit scheletul în interiorul unui canal de scurgere pe șantierul din via Ettore Fieramosca, în Casal Bertone.

Asupra rămășitelor a fost găsit un colier care ar putea corespunde cu cel purtat de româncă, iar procurorii de caz au dispus examinarea ADN.

În vârstă de 27 de ani în momentul dispariției, Rabciuc locuia în Jesi (provincia Ancona), iar ultima oară a fost văzută plecând singură de la o petrecere din Montecarotto.

Principal suspect este Simone Gresti, iubitul ei italian, care a raportat târziu faptul că Andreea lipsește, iar în mașina lui au fost găsite urme de sânge aparținând româncei.

Sportiva a încercat fără succes să-și apeleze tatăl aflat în Spania (acesta nu a răspuns pentru că dormea), iar apoi i-a transmis printr-un mesaj că are nevoie de ajutor.

„După ce a întâlnit persoanele nepotrivite, viața ei s-a dus de râpă” - partenerul mamei Andreei, într-un interviu pentru presa din Italia.

Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava și a făcut parte din lotul României de tir sportiv.