Ciprian Fulea (32), unul dintre tinerii candidatii din partea PNL pentru Consiliul Local Sibiu, a reusit sa stabileasca o premiera, insa nu una politica. Este primul sofer care cere Politiei Comunitare sa fie amendat. Isi recunoaste greseala, si mai mult, ofera politistilor si probele pe baza carora pote fi tras la raspundere. Din poza se vede cum BMW-ul sau este parcat intr-o zona interzisa.

Masina lui Ciprian FuleaFoto: Turnul Sfatului

"Subsemnatul, Fulea Ciprian Gheorghe, domiciliat in Sibiu (...), declar pe propria raspundere ca in data de 05.05.2016, am parcat autoturismul marca BMW, tipul X6, numar de inmatriculare (...) pe strada Justitiei, intr-o zona nepermisa parcarii. Prin prezenta, solicit Politiei Locale Sibiu sa stabileasca contraventia de care ma fac vinovat. Atasez prezentei declaratii si articolul publicat pe site-ul ziarului Turnul Sfatului, in care apare autoturismul mentionat parcat in zona interzisa", scrie in declaratia semnata de Ciprian Fulea, depusa la Politia locala.

Masina politicianului, parcata neregulamentar, l-a deranjat pe un sibian care a fotografiat-o si a trimis poza presei locale. Ciprian Fulea spuen ca "am gresit, mi-am recunoscut vina si e normal sa platesc. Se mai intampla, iar greseala se plateste".

Ciprian Fulea

Ciprian Fulea

Foto: Facebook

Ciprian Fulea nu va fi insa amendat, pentru ca nu agentul constatator al Politiei comunitare a realizat fotografiile cu masina parcata neregulamentar, iar o astfel de sanctiune ar fi nelegala. "In acest caz Politia Locala nu poate aplica o amenda deoarece nu exista baza legala, contraventia nefiind constatata la fata locului de un agent constatator", ne-a transmis Mirela Grigore, seful serviciului de comunicare de la Primaria Sibiu.

Cat despre recunoasterea vinei daca pozele nu ar fi fost facute publice sau daca nu ar fi candidat la alegerile din vara, Fulea nu mai doreste sa faca niciun comentariu.

Potrivit paginii de Facebook, Fulea este managerul firmei Incorso Consult, firma ce se ocupa cu realizarea de steme, blazoane si drapele si cu consultanta de business. Codul CAEN al firmei precizeaza activitati de consultanta in tehnologia informatiei.

NOTA: HotNews.ro publica o serie de articole despre candidatii la alegerile locale din mai multe orase, monitorizate in cadrul unui proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.