Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni dimineata, ca dupa numararea paralela a voturilor facuta de PDL, Emil Boc are aproximativ 1.000 de voturi in fata contracandidatului sau USL pentru Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, citat de Mediafax.

"Clujul l-am castigat, azi-noapte la 03.00 mai erau trei sectii (de numarat n.r.), avea... sa va spun exact... 1.034. In tot cazul, in jurul cifrei de 1.000", a relatat Vasile Blaga.

Intrebat daca va lua masuri drastice in interiorul partidului dupa aceasta campanie, Blaga a raspuns ca formatiunea va analiza situatia, luni, "organizatie cu organizatie".

Declaratiile au fost facute la sediul PDL din aleea Modrogan nr. 22, iar alaturi de Blaga se aflau Adriean Videanu, Teodor Baconschi si Gheorghe Albu.

Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj, care estimase initial ca va furniza rezultatele oficiale partiale ale alegerilor locale luni, la ora 7.00, a amanat prezentarea acestora pentru ora 12.00, in conditiile in care datele au fost centralizate doar in jumatate din sectiile din Cluj-Napoca.

Presedintele BEJ Cluj, judecator Monica Trofin, a declarat, luni, ca au fost centralizate doar 89 din cele 159 de sectii de votare din Cluj-Napoca.

Liderii USL Cluj si PDL Cluj refuza sa dea, deocamdata, declaratii, toti spunand doar ca nu au reusit, luni dimineata, sa finalizeze numaratoarea paralela a voturilor.