Candidatul USL la Primaria municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat, in noaptea de duminica spre luni, ca, potrivit rezultatelor partiale ale numaratorii paralele realizata de reprezentantii social-democrati din sectiile de votare, a castigat un nou mandat de primar cu 65 la suta din voturi, scrie Mediafax.

"Pot sa va spun ca dupa numararea a 50 la suta din sectiile de vot sunt noul si urmatorul primar al Constantei, la al patrulea mandat, cu aproximativ 65 la suta. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au votat, vreau sa le spun constantenilor ca voi fi ca si pana acum primarul tuturor, vreau sa le spun ca voi avea grija de ei, vreau sa le spun ca voi continua toate programele si politicile pe care le-am facut pana acum pentru ca procentul obtinut imi confirma faptul ca am avut dreptate si atunci cand am avut grija cu proiecte si cu programe sociale, dar si atunci cand ne-am straduit sa promovam turismul sau cand am facut locuinte ieftine pentru tineri", a afirmat Mazare, dupa miezul noptii, intr-o conferinta sustinuta la sediul PSD Constanta.

El a spus ca si Nicusor Constantinescu a castigat un nou mandat in fruntea Consiliului Judetean Constanta, cu aproximativ 60 la suta.

"Privitor la Nicusor Constantinescu, el a numarat si mai putin, dar este in mod cert castigator cu un procent de aproximativ 60 la suta", a explicat Mazare.

Candidatul USL a recunoscut ca nu a avut emotii in ceea ce priveste castigarea alegerilor, singura temere fiind ca procentul sa nu fie unul mai mic decat in urma cu patru ani.