Peste cateva zile se implinesc doi ani de la infiintarea clubului de futsal FC Transilvania. Conducatorii gruparii muresene au ales sa sarbatoreasca intr-un mod cu totul special implinirea a doi ani de viata.

La sarbatoarea de anul trecut ei au organizat un meci intre fosti jucatori de la echipele de fotbal Dinamo si ASA, mai exact intre trupele de old-boys ale ceor doua cluburi. La partida de anul trecut au asistat peste 2000 de mureseni, bucurosi sa vada la lucru nume importante din fotbalul romanesc, precum Moraru, Mateut, Solyom, Hajnal, Fazakas, Ispir, sau Ciorceri.

Multumit de ecoul pe care l-a avut actiunea din decembrie 2003, presedintele FC Transilvania, Luca Teodor, a decis sa organizeze pentru acest an un eveniment si mai amplu. Astfel a invitat patru echipe, trei nume importante din fotbalul romanesc si o echipa din strainatate, iubita in Romania. E vorba de Steaua, Dinamo, ASA si Galatasaray.

"Meciul de anul trecut ne-a aratat ca publicul muresean apreciaza astfel de dispute. Au venit atunci peste 2000 de oameni la sala, carora le-a placut ce au vazut in teren. Fotbalistii de la ASA au fost extrem de emotionati de reintalnirea cu publicul.

Ne-am gandit ca susutinatorii nostri merita sa primeasca un cadou frumos si in acest an, asa ca am organizat acest turneu."

Din pacate, fanii echipei Steaua trebuie sa amane pentru alta data intalnirea cu favoritii lor, deoarece gruparea ros-albastra a anuntat ca nu poate onora invitatia.

In schimb, si-a anuntat prezenta la turneu Universitatea Craiova, asa ca muresenii vor avea ce sa vada. Din echipa ASA vor face parte nume precum: Varo, Kanyaro, Solyom, Szabo, Fazakas, Muntean, Fodor, Ciorceri, Cioloboc, Fanici, Hajnal, Ispir si multi altii.Intrecerea de old-boys va avea loc in Sala Polivalenta, in zilele de 18 si 19 decembrie.

Sambata vor fi doua meciuri, iar duminica altele doua. In prima partida de duminica se vor intalni invinsele de sambata, dupa care, FC Transilvania va disputa meciul cu Gomonth Ploiesti, ultimul din acest an, in cadrul Diviziei A de futsal, iar dupa acest jos se va disputa finala mare a turneului de old-boys.

"Am gandit tot acest eveniment ca pe un spectacol. Daca tot e luna cadourilor am spus ca ar fi frumos sa le facem si noi un cadou atat spectatorilor cat si jucatorilor. La Targu Mures oamenii stiu ce inseamna fotbalul de calitate si ii apreciaza pe cei care le-au oferit candva atatea bucurii pe stadioane.

Celor care vor veni sa ne urmareasca nu le va parea rau."

Luca Teodor Presedinte FC Transilvania