Tribunalul Constanta a avut pe rol ieri, 6 iulie a.c., dosarul in care sunt implicati Shyti Blenis si stefan Niculescu, acuzati de omor deosebit de grav.

Inculpatii i-au ucis pe sotii Alexandru si Lucretia si pe fiica lor, Amalia Victoria, de 8 ani, dupa care au ingropat cadavrele, primele doua in liziera de pe marginea DN 39, langa comuna 23 August, iar ultimul, in padurea din localitatea Valu lui Traian.

La proces au fost citate rudele victimelor, mai precis fratii si surorile victimelor in numar de sapte, dintre care au fost prezente doar patru. Constanta Prisacaru, ruda a victimelor se constituie parte civila si cere daune materiale de 2000 euro, constand in cheltuieli de inmormantare si 20.000 euro daune morale.

Ion Vasile, tatal lui Alexandru, reprezentat prin procurist Veronica Dima, solicita inculpatilor daune materiale de 10.000 euro si daune morale de 25.000 euro. Urmeaza ca fratii victimelor sa se consulte si sa decida daca solicita daune morale inculpatilor, iar pentru acest fapt, cauza a fost amanata pana pe data de 3 august a.c.