Incepand cu 1 octombrie, noul sef al Vamii Targu Mures este Marcel Suciu, dupa ce Emil Truta a solicitat schimbarea din functie. "Aceasta schimbare a fost facuta la cererea mea. Avand in vedere faptul ca domiciliul meu stabil este in Reghin, am cerut sa fiu repartizat acolo, pentru ca imi era foarte greu sa fac naveta zilnic.

Am inaintat o cerere care a fost aprobata de catre directorul Vamii. De altfel, eu am fost doar interimar pe aceasta functie, timp de un an si jumatate", ne-a declarat fostul sef de Vama Targu Mures, Emil Truta.

Proaspatul sef al vamii nu ne-a furnizat foarte multe informatii. "De la inceputul acestei luni sunt noul sef al Vamii Targu Mures. Nu va pot spune din ce motive s-a recurs la aceasta schimbare, astfel de informatii va pot fi furnizate doar de catre cei de la Regionala Cluj.

Nu stiu nici daca s-au facut controale ale caror rezultat sa duca la aceasta inlocuire", ne-a declarat Marcel Suciu.

Contactat telefonic, directorul Regionalei Vamale Cluj, Dorin Giulutan, ne-a confirmat faptul ca schimbarea s-a facut la cererea lui Emil Truta. "Fostul sef al Vamii Targu Mures a fost un exemplu pentru toti, nu a avut sanctiuni si si-a facut intotdeauna treaba.

A solicitat, in scris, repartizarea la Reghin, pe motiv ca este foarte greu si obositor sa faca naveta zilnic. Marcel Suciu, care a ocupat functia de sef vamal adjunct inainte de numirea in functie, este un om de incredere, care va face treaba la fel de bine ca siaEmil Truta.

Insa si acesta este doar sef vamal interimar, intrucat in urma concursului pentru ocuparea acestei functii, postul nu a fost ocupat, iar Marcel Suciu va ramane sef vamal pana cand se va organiza urmatorul concurs. Schimbarea nu s-a facut in urma controalelor efectuate de noi, intrucat nu s-a constatat nici o neregula", ne-a declarat Dorin GSulutan.