Ii puteti intilni in zona Halelor Centrale, in Gara de Vest in zona magazinului Billa dar si in centru, in pasajul Nichita. Probabil ca v-a fost mila de ei si le-ati dat ceva bani sau macar un covrig. Cel batrin se vaita ca nu stie ce culoare are iarba, ca n-a vazut nicodata pasari pe cer iar cel tinar ca in viata lui n-a simtit pamintul sub picioare. Poveste trista si demna de mila.

Asta daca ar fi adevarat. Cei doi au fost vazuti recent la trecerea peste calea ferata de linga Billa (bariera Marasesti), amindoi in picioare, carau caruciorul cu rotile peste liniile de cale ferata. Cind au ajuns in dreptul barierei, tinarul s-a asezat fara nici un ajutor in scaunel iar cu picioarele lovea cu putere in rotile mici din fata, probabil pentru a le aseza pe directia dorita.

Batrinul a mers singur citiva metri fara a se folosi de bastonul pentru nevazatori. El a fost cel ce impingea caruciorul in care se postase colegul de suferinta. Pina sa ajunga in zona populata din intersectia Soseaua Vestului cu bulevardul Marasesti, caruciorul era impins de batrin cu viteza si cu o dexteritate uimitoare pentru un nevazator.

Abia cind au ajuns in dreptul Garii de Vest si-au adus aminte ca sint suferinzi si si-au luat pozitia de persoane cu handicap care au nevoie de ajutorul semenilor.