Gica Popescu trebuie sa dea dovada astazi de multa diplomatie si abilitate, ca sa obtina niste voturi pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal si din judetul Mures.

Fostul international roman, care se bate cu Mircea Sandu pentru postul de presedinte al FRF, se va intalni astazi la Consiliul Judetean cu reprezentanti ai gruparilor sportive din judet. Implicarea CJ in aceasta actiune nu este privita cu ochi buni, mai ales de catre cei care nu merg pe mana Baciului la alegerile din 21 noiembrie.

Intre acestia se numara si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Szatmari Tiberiu, care considera ca proiectele incepute de Mircea Sandu trebuie finalizate tot cu Nasul la sefia FRF.

Printre cei care se tem de schimbari radicale in fotbalul romanesc si prefera o federatie condusa de matusalemicul presedinte Mircea Sandu, sub mana caruia FRF a ridicat cateva cladiri impozante, dar a pierdut mai multe calificari la mondiale si europene, se numara majoritatea votantilor din judet.

Muresul va avea 11 din cele peste 270 de voturi in cadrul Adunarii Generale a FRF. Vor vota reprezentantii echipelor de fotbal din Divizia C, LPS Targu Mures (pentru echipa de juniori inscrisa in Campionatul republican), clubul de futsal City Us si AJF Mures.

Desi s-au ferit sa-si declare optiunea, marea parte dintre cei 11 reprezentanti ai gruparilor sportive muresene cu drept de vot din judet vor merge cu Mircea Sandu. Poate doar (ASA) Maris sau Muresul Ludus sa prefere o schimbare radicala in fruntea federatiei.

Intalnirea de astazi reprezinta, poate, o ultima sansa pentru Gica Popescu, sa-i convinga pe alegatorii lui din Mures ca el este o solutie mai buna decat Mircea Sandu pentru insanatosirea unui fotbal tot mai bolnav.