Liderul PSD Botosani crede ca propunerea lansata de senatorul de Botosani prof. acad. Razvan Theodorescu, de readucere in fruntea PSD-ului a lui Ion Iliescu este doar o opinie. El critica PSD ca nu si-a facut post de radio si televiziune pentru a se apara de aceste atacuri nu doar diun partea adversarilor dar si ale presei centrale.

Propunerea lansata in aceasta sapatamina de catre senatorul PSD de Botosani prof.acad. Razvan Theodorescu, pentru readucerea fostului presedinte Ion Iliescu la conducerea efectiva a PSD-ului ca si garant necesar al echilibrului in urma scandalului "Matusa Tamara", pare sa nu fie agreeata pe deplin chiar de catre organizatia PSD Botosani.

Constantin Contac, presedintele filialei judetene PSD Botosani, a avut vineri serioase reticente fata de acest subiect. El a spus ca nu cunoaste exact continutul acestei propuneri facute membrilor PSD de catre senatorul Razvan Theodorescu dar ca ea daca a fost facuta intr/adevar este discutabila.

"Intr-un partid trebuie sa se tina seama nu de unul doi sau zece ci de ceea ce au votat majoritatea iar varianta cu Ion Iliescu in fruntea partidului nostru nu cred ca este viabila, cu el in centru poate da, pentru ca el este in centrul partidului, este lider de grup politic la Senat, este consultat mereu si este in centrul PSD-ului", a declarat seful PSD Botosani vizibil iritat de acest subiect.

El a adaugat ca a fost un Congres la care s-a votat ceva si ca peste un an doar este un altul iar in prezent PSD are o conducere ca le place sau nu unora sau altora.

Liderul social-democratilor botosaneni a mai spus in acelasi context ca acum este nevoie de unitate si solidaritate in acest partid pentru a face fata atacurilor nu doar din partea actualei puteri ci si ale unor reprezentanti ai presei centrale.

Constantin Contac a precizat ca "noi, PSD-ul am tratat cu usurinta unele lucruri cit am fost la putere si nu am reusit sa ne facem un post de televiziune, unul de radio la care sa ne facem si noi reclama ca altii si sa ne aparam de veninul unora varsat asupra noastra acum cind sintem, in opozitie".

El a nominalizat concret aici postul de televiziune Antena 3 care ar fi avut o pozitie fatisa in ultimul timp impotriva PSD si a liderilor sau Adrian nastase si Dan Ioan Popescu implicati in probelema averilor personale.

Constantin Contac a mai spus ca pina la cuvintul final al justitiei in ambele cazuri nimeni nu ar trebui sa desa un verdict pentru ca amindoi au fost oameni instariti si provin din familii instarite.