Sedinta extraordinara pentru inlocuirea membrilor AGA a fost solicitata de catre consilierii Partidului Romania Mare, Partidului Democrat, Partidului Conservator, Partidului National Liberal si Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, la initiativa consilierului PPCD, Avram Gal (fost membru al Partidului Social Democrat).

Actiunea este una demarata in forta, in conditiile in care primarul municipiului, Ioan Vasinca, este plecat la Bucuresti de la sfarsitul saptamanii trecute. Convocarea sedintei extraordinare nu a fost semnata si de consilierii PSD. PSD Campia Turzii a atacat actiunea initiata de jumatate dintre consilierii locali, in special pe initiatorul ei, Avram Gal, fara a-i mentiona numele.

"Este imoral sa anulezi un vot majoritar, acordat de cetateni, organizatiei PSD locale si primarului aflat in functie, prin manevrele marsave ale unei coalitii conduse de un personaj aflat de ani de zile in cautarea cumpararii unei diplome de bacalaureat si credem ca locuitorii orasului ii vor sanctiona si acum, si la viitoarele alegeri pe toti aceia aflati in slujba unor actiuni demolatoare, care vizeaza numai interesul personal, sfidand public interesul colectiv", a aratat presedintele PSD Campia Turzii, Marius Bordea.