Majoritatea politicienilor clujeni prefera ca de Sfintele Sarbatori sa ramana in Cluj-Napoca alaturi de familii.

Indiferent de culoarea politica, se pare ca in aceste zile majoritatea alesilor locali considera ca cea mai buna optiune pentru a simti spiritul acestor sarbatori este sa ramana in locurile natale. Foarte putini dintre ei gasesc atractiva varianta plecarii din tara in aceasta perioada.

Deputatul PNL Cluj Horia Uioreanu a ales sa ramana la Cluj, care crede ca e cel mai potrivit loc pentru petrecerea sarbatorilor, alaturi de familie. La fel ca si colegul sau de Alianta, parlamentarul PD Daniel Buda sustine ca va ramane alaturi de parinti si familie, unde "se simte cel mai bine".

Printre putinii care au optat pentru o alta varianta se numara presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, care ne-a declarat ca va pleca impreuna cu familia in Italia. "Voi pleca cu familia mea la ferma si pe urma vom sarbatori Pastele in Italia", sustine Nicoara.

Unul dintre politicienii care spune ca simte nevoia de a se relaxa in aceasta scurta vacanta este presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan. Acesta va pleca la tara, alaturi de familie, la sfarsitul saptamanii si va profita de aceste zile pentru a scapa "de problemele cotidiene".

Presedintele PC Cluj, Petru Calian, marturiseste ca este extrem de atasat de Cluj. "Normal ca voi ramane in orasul meu. Nu as concepe sa fiu in alta parte", spune Calian. Acesta considera ca sarbatorile pascale sunt cel mai potrivit moment pentru a fi alaturi de copiii sai."Si asa ii vad asa de rar", a justificat presedintele PC Cluj.