Judiciaristii si procurorii criminalisti vor primi in aceste zile rezultatele la probele ADN trimise la Bucuresti in cazul celui de-al doilea cerc de suspecti intocmit in cazul Larisa. Potrivit unor surse judiciare, printre cei de la care au fost prelevate probe se numara si Constantin Chelaru, tatal fetitei ucise pe 18 octombrie 2005. „Nu inseamna ca tatal victimei este suspect.

Este vorba doar de o simpla procedura. I-au fost luate probe, pentru a fi scos eventual din cercul de suspecti", ne-a declarat unul dintre anchetatori. Cei care se ocupa de caz spera ca, in baza rezultatelor ce vor fi trimise de la Bucuresti, sa fie aflata identitatea celui acuzat ca ar fi violat-o pe minora, in calitate de complice al lui Robert Ciobanu.

Amintim ca din primul cerc de suspecti intocmit de procurori a facut parte si Cosmin Chelaru, fratele Larisei. Rezultatele venite ulterior de la Institutul Criminalistic al Inspectoratului General al Politiei Romane l-au scos insa pe minor din calculele anchetatorilor.

Faptul ca Robert Ciobanu sustine ca nu stie de existenta vreunei persoane care sa o fi violat pe fetita i-a determinat pe oamenii legii sa ia in calcul mai multe ipoteze. Astfel, nu este exclus ca Larisa sa fi fost agresata sexual fara ca acest incident sa aiba vreo legatura cu oribila crima savirsita de Ciobanu.

Oamenii legii nu au exclus insa nici posibilitatea ca ucigasul sa fi avut vreun complice si apoi sa-l fi ucis pe acesta. In consecinta, procurorii si politistii ar fi facut demersuri pentru a afla daca vreunul dintre cunoscutii lui Ciobanu a fost dat disparut din momentul comiterii crimei. Nimeni nu a vrut sa confirme oficial aceasta ipoteza.

Cert este ca, in acest moment, ancheta este departe de a fi finalizata, ba mai mult, poate oferi numeroase surprize.