Clubul Obsession va continua vineri cu seria DJ-ilor de calibru care vin sa mixeze in Obsession. Showul face parte din turneul "The therapy session". Invitatul de vineri este DJ-ul international Dave Seaman, un maestru inconfundabil al progressive-ului.

Seaman are un stil unic, insa faptul ca este un veteran al scenei il ajuta sa se mentina la suprafata si sa isi mentina numarul mare de fani pe care i-a castigat atat prin productiile sale, cat si prin atmosfera pe care a creat-o in fiecare club in care a mixat.

Seaman este suporter "Leedts United" si si-a dorit de la varsta de 8 ani sa devina DJ. A mixat prima oara la 12 ani. A re-mixat mari nume ale muzicii ca& U2, Michael Jackson si Dido si a fost producator pentru Kyle Minogue si Pet Shop Boys.

Ajuns la varsta de 35 de ani, Dave Seaman se poate lauda cu faptul ca a fost editor la revista "Mixmag", DJ-ul de la ziua de nastere a Stellei McCartney, cofondator al "Stress Records", omul cu care Robbie Williams se imbata sau mananca kebab, vecinul fostei Spice Girl, Mel B, si omul care se bucura de o asigurare de jumatate de milion de lire pe an.

Este totodata fiul unui preot spiritualist, membru al trupei "Brothers in Rhythm" si fost breakdancer in Yorkshire.

In cei zece ani de cariera, Dave Seaman a urcat pe un loc de varf in ierarhia mondiala a DJ-ilor dar si in sufletele clubberilor, pe care nu i-a dezamagit niciodata. In acest moment Dave ocupa locul 68 in topul DJ-ilor. Ceea ce il scoate in fata pe Seaman din randul acestora este versatilitatea sa.

Are capacitatea de a lucra cu diferite genuri muzicale, fara a-si compromite propria identitate muzicala.. Personalitatea lui Seaman este una de obsesiv, pragmatic, incapatanat si perfectionist.

Daca cineva crede ca limitele trebuie respectate nu se va intelege cu Dave, pentru ca motto-ul sau in viata este& "Daca ceva merita sa fie facut, atunci merita sa fie facut pana la exces!".

Cu warm-up-ul facut de DJ Claus, "The therapy session" cu Dave Seaman promite a fi un eveniment de exceptie. Pretul biletelor va fi de 40 RON, iar in ziua evenimentului va fi de 50 RON.