Nici macar la Restaurant Sport, liderul galeriei Farului, Sorin Mihailescu, nu s-a putut abtine sa-si probeze veleitatile verbale atunci cand vine vorba de Gheorghe Hagi. De fapt, Mihailescu are doua mari obsesii: Dinamo si Hagi.

Seful galeriei constantene a spus ieri ca il doare tradarea fostului international, cel mai mare „ambasador” al Constantei in materie de sport: „Desi Hagi a purtat numele stadionului echipei Farul, el ne-a intors fundul. Noi il consideram stelist. Daca ii tai mana, ii curge sange ros-albastru. Ma doare tradarea lui”.

In opinia lui Mihailescu, este normal ca, asa cum unii au dreptul sa-l aplaude pe Hagi, tot asa si altii au dreptul sa aiba o cu totul alta opinie: „Mi se pare absolut normal ca unii sa aiba o parere, iar altii o alta parere. Cum unii au avut dreptul sa-l aplaude pe Hagi, si ceilalti au dreptul sa-si exprime parerea. Nu sunt de acord cu atitudinea lor, dar este parerea lor.

Nu este normal sa raspund eu pentru manifestarea unor copii, tineri teribilisti, aceasta nu este problema mea si domnii de la Jandarmerie stiu bine asta. Nu mai suport, in vara renunt”.

Liderul galeriei Farului a mai afirmat ca este convins ca cei care l-au injurat pe Hagi sunt aromani, precizand ca il va da in judecata pe acesta pentru afirmatiile sale: „Cei care l-au injurat si i-au umplut frigiderul sunt aromani de-ai lui. Gica Hagi va raspunde in fata instantei pentru afirmatiile pe care le-a facut la adresa mea. Nu ma voi impaca niciodata cu el”.

Legat de spusele presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, potrivit caruia „institutiile statului ar trebui sa ia atitudine impotriva patronului Farului, Gheorghe Bosanceanu, pentru ca distruge imaginea Constantei”, liderul galeriei „marinarilor” a mentionat: „De-acum incolo isi poate tine autocarele. Voi pleca pe banii mei la meciurile HCM-ului!”.