Clujul intra in UE la pas cu Avram Iancu

Clujenii vor putea sarbatori intrarea in noul an si in Uniunea Europeana alaturi de autoritati, invitati surpriza si cintareti de renume international chiar in buricul orasului, in Piata Avram Iancu.

Pe linga un pahar de sampanie oferit pe gratis clujenilor de catre municipalitate si nelipsitele focuri de artificii, trei formatii de muzica de succes din Romania, dar si o trupa de renume international ii vor binedispune pe petrecaretii prezenti in centrul orasului.

Pentru ca mai sint multe pregatiri de facut, reprezentantii Primariei municipiului Cluj-Napoca sustin ca va fi un revelion special, pentru toate gusturile, pe gratis, care „va aduna principalele forte cultural-artistice ale Clujului, dar si nume de referinta din viata culturala a tarii“, insa fara a da vreun nume.

Potrivit unor surse din Primarie, ar putea cinta in centrul orasului formatiile Voltaj, Hi-Q si Richi e Poveri.

2,5 miliarde de la Consiliul Local

Pentru desfasurarea in bune conditii a revelionului european si pentru ca pregatirile sa mearga struna, Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca a alocat suma de 2,5 miliarde de lei din bugetul propriu.

"Sarbatorirea Anului Nou 2007 va constitui un eveniment deosebit pentru clujeni, deoarece tara noastra are satisfactia integrarii in rindul popoarelor Europei unite“, apreciaza reprezentantii municipalitatii.