Surse oficiale au confirmat ieri pentru monitorul, sub protectia anonimatului, faptul ca cele doua tinere de 24 de ani erau inca virgine. Cu toate ca gemenele Bodis s-au sinucis, trupurile lor vor fi astazi inmormintate in cadrul unei slujbe religioase la Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

Relatie speciala intre ele

In urma examenului medico-legal, medicii au stabilit ca pe corpul celor doua tinere nu exista nici o urma de violenta. Potrivit unor surse oficiale, dar care au dorit sa-si pastreze anonimatul, fetele erau virgine, ipoteza sustinuta si de comportamentul fetelor. Pina si vecinii acestora aveau intrebari in legatura cu acest aspect. „N-am vazut niciodata nici un baiat care sa vina la ele.

Mereu se fereau cind cineva intra in vorba cu ele si terminau conversatia repede“, povestea Maria Albut, vecina fetelor.

Potrivit procurorului Tudor Radian, purtatorul de cuvint al Parchetului de pe linga Judecatoria Cluj, cel care a luat in evidenta dosarul gemenelor, Andrea si Kinga Bodis erau firi retrase si erau puternic legate afectiv una de alta. „Se pare ca fetele aveau o fire mai retrasa, si la serviciu, si la facultate. In plus, cele doua nu aveau iubiti“, ne-a declarat procurorul.

Un alt aspect interesant ce rezulta din declaratiile de la dosar este acela ca Andrea si Kinga, in virsta de 24 de ani, erau de nedespartit, aveau o relatie speciala, probabil si datorita faptului ca erau gemene.

Inmormintate astazi

In dimineata zilei de ieri, Eugen si Ilonka Bodis, parintii celor doua fete, au recuperat trupurile acestora de la sediul Institutului de Medicina Legala (IML) din Cluj. Momentele prin care au trecut cei doi parinti nu pot fi descrise in cuvinte.

Sicriele in care se aflau trupurile fetelor au fost transportate in cursul diminetii de ieri la Cimitirul Central din oras si depuse intr-una din incaperile de linga Capela. Andrea si Kinga erau reformate, iar familia Bodis se afla in evidenta bisericii reformate de pe Calea Motilor.

Pastorul de la biserica nu-si aduce aminte, insa, ca in ultimii 6 ani sa fi vazut macar o data familia Bodis si, implicit, pe cele doua fete la slujbe. Lucru bizar, avind in vedere ca in locuinta lor s-au descoperit mai multe biblii aparent rasfoite. Cazul sinuciderii celor doua fete naste in continuare mai multe intrebari decit raspunsuri.

Cu toate ca cele doua fete s-au sinucis, ele vor fi inmormintate in cadrul unei slujbe religioase astazi la ora 12, tot impreuna.

In asteptarea mortii

Cele doua fete si-au calculat fiecare pas. Si-au cumparat cu o zi inainte funia de la Praktiker, drept dovada chitanta gasita de criminalisti la ele acasa. In seara in care s-a petrecut intregul eveniment, mai multe persoane au relatat ca la Hotelul Belvedere avea loc un eveniment. Nimeni nu a putut spune despre ce era vorba.

Una dintre ipoteze indica faptul ca fetele au asteptat plecarea tuturor si doar mai apoi si-au pus planul in aplicare. Au stiut cu exactitate ce vor sa faca. Expertiza medico-legala indica faptul ca fetele nu s-au zbatut deloc in momentul in care au simtit cum viata le paraseste. Au asteptat impreuna sa treaca in cealalta lume.

Ilonka Bodis - mama gemenelor:

„Duminica le-am vazut ultima oara. Ele mi-au chemat taxiul. Nu am simtit niciodata ca urmeaza sa se intimple asa ceva. Daca simteam ceva, patrulam toata noaptea.“