Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă după ce un băiat de 12 ani a fost filmat în timp ce lovește cu un bici o pisică legată, imaginile extrem de violente fiind postate pe reţelele de socializare. Poliţiştii au identificat un al doilea tânăr, de 16 ani, care ar fi fost implicat.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

În imaginile postate iniţial pe TikTok pe contul unui adolescent se vede cum un copil ţine legată o pisică pe care o târăşte şi o lovește cu un bici.

Clipul video a fost preluat şi distribuit şi pe alte reţele de socializare de către iubitorii de animale, care au cerut identificarea şi pedepsirea agresorului.

„Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat după ce au vizualizat materialul video (...). În urma datelor obţinute, a fost identificat un băiat de 12 ani bănuit de agresarea animalului. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că pisica ce apare în materialul video postat ar mai fi fost lovită şi de o altă persoană, de 16 ani”, au transmis, joi, reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, citați de News.ro.