Pusa sub semnul intrebarii, ce-i drept, pentru ca nici unul nu a confirmat-o. Se pare ca Adrian Mutu ar fi rugat-o pe Alexandra sa-l insoteasca in concediu nu pentru ca l-ar fi incercat din nou o mare dragoste pentru ea, ci pentru ca lui Jose Mourinho, noul antrenor de la Chelsea, ii plac familistii.

"Ramai la Londra daca te faci baiat serios!", pare sa-i fi spus acesta "Briliantului", in timp ce i-a inmanat o lista cu 10 "porunci". La a sasea scria, negru pe alb, ca fotbalistii trebuie sa se comporte ca niste lorzi in afara gazonului, sa aiba familii, sa iasa cu ele in lume, pentru a arata ca jucatorii stiu nu doar sa dea cu piciorul in minge, ci si sa fie soti si tati adorabili.

Pentru a se conforma, Adi a sunat-o pe Alexandra in Italia si a rugat-o sa accepte o vacanta alaturi de el, explicandu-i in acelasi timp situatia si spunandu-i ca trebuie sa-l "ameteasca" pe Mourinho cu inclinatiile sale de familist. La inceput, fosta doamna Mutu s-ar fi impotrivit, conform "Story", sfatuita fiind de parintii ei, aflati la Milano.

Apoi, la rugamintile insistente ale lui Adi, a plecat alaturi de el, in mai mare secret, in Maldive. Se pare ca au stat aproape o saptamana pe atolul Alifu, situat in regiunea nordica a arhipelagului, unde s-au bucurat de celebra ospitalitate locala si de unde s-au intors cu o multime de fotografii. Numai bune de aratat lui Mourinho, inainte de inceperea noului sezon ce bate la usa.

Au fost amandoi si in Italia, la Milano

Dupa vacanta pe care si-a petrecut-o in Maldive, Adi a plecat miercuri dupa-amiaza la Milano, impreuna cu fosta sa sotie Alexandra si cu fiul lor Mario. Vacanta lui Mutu a luat sfarsit astazi. Internationalul roman va fi prezent la Londra, la reunirea lotului celor de la Chelsea. Chestionat in privinta unei eventuale impacari cu Alexandra, Adrian a afirmat: "Totul s-a terminat.

Am ramas insa prieteni, iar prin Mario suntem legati pe viata".