Refuzati de Anghel Iordanescu in "charterul" echipei nationale, ziaristii romani au fost nevoiti sa plece intr-un adevarat tur al Europei pentru a-si atinge scopul final: sa ajunga la meciul echipei nationale din Armenia. Situatia in care se afla acum echipa nationala nu ii irita doar pe suporterii tricolorilor, ci si pe cei care muncesc pe langa soldatii "Generalului".

TAMPENIE. Pentru deplasarea in Armenia, pe care orice antrenor serios nu o poate considera decat una usoara, Anghel Iordanescu a refuzat ca in avionul echipei nationale sa urce si reprezentantii presei, care ar fi urmat sa transmita corespondente de la Erevan pentru suporterii din tara.

Astfel, pentru a fi aproape de toate evenimentele din sanul echipei reprezentative, reprezentantii celor mai importante institutii media din Romania au pornit spre Armenia duminica dupa-amiaza, printr-o cursa de linie ce presupunea un ocol prin Viena, destinatia finala urmand sa fie atinsa ieri-dimineata, la ora 3:00 (ora Bucurestiului).

Insa ziaristii romani s-au vazut cu planurile date peste cap.

METEO. Intreaga Europa a fost cuprinsa in ultimele zile de un val de aer rece. Acest lucru a influentat si programul de zbor al catorva companii aeriene. Astfel, cei zece ziaristi romani care au pornit spre Erevan, via Viena, au avut neplacuta surpriza de a nu mai ajunge la destinatie in timp util.

Sositi in capitala Austriei, acestia au fost anuntati ca zborul catre Erevan a fost anulat si au petrecut noaptea pe aeroportul din Viena. Asta intr-un moment in care "charterul" echipei nationale, plin cu inutili salariati ai federatiei sau tovarasi ai acestora, ateriza la Erevan. Astfel, a mai urmat ieri un ocol pe la Paris, sosirea la Erevan consemnandu-se abia aseara.

ANTRENAMENTE. Delegatia Romaniei a ajuns duminica seara la Erevan, elevii lui Anghel Iordanescu fiind cazati la cel mai luxos hotel din capitala Armeniei, Hilton, un stabiliment renovat recent. Conform agentiei locale de presa "A1+", la cererea expresa a partii romane, mai exact a selectionerului Anghel Iordanescu, antrenamentele tricolorilor vor fi inchise presei si publicului.

In privinta desemnarii capitanului de echipa, decizia ii va apartine Generalului, insa acesta se va consulta astazi si cu echipa.