Castigatorii selectiei nationale Eurovision, Luminita si trupa Sistem, se pregatesc pentru marea confruntare intr-un ritm infernal. "Vrem sa nu-i dezamagim pe cei care au crezut in noi si ne-au votat", spun ei. Luminita si Sistem petrec zilnic ore in sir impreuna pentru a pune la punct piesa "Let me try" - compusa de Cristian Faur - coregrafia, dar si o multime de efecte speciale.

Pana la 19 mai, cand vor reprezenta Romania la Kiev, in semifinala, timpul se scurge foarte repede. - Luminita, "fata rea" "Nu imi doresc o imagine de vampa, de femeie vulgara. Vreau ca tinuta sa ma reprezinte in totalitate. Iar Razvan Ciobanu e cel care ma va ajuta", spune Luminita. Ciobanu spune ca solistei i s-ar potrivi un look de "bad girl" (n.r.: fata rea).

Cei doi se intalnesc cat pot de des, discuta asupra materialelor, pentru a stabili o tinuta cat mai potrivita evenimentului de la Kiev, iar Luminita, pe masura ce apar noi idei de tinute, "se supune" bucuroasa sedintelor de luat masuri.

- Coregrafie speciala Pentru ca pregatesc un show plin de surprize pe care inca nu doresc sa le deconspire, Luminita si trupa pe butoaie lucreaza cateva ore bune, zilnic, la coregrafie. Si pentru ca lucrurile trebuie sa fie cat mai bine puse la punct, au apelat si la sfaturile lui Edi, coregraf in emisiunea "Teo" de la PRO TV.

Daca baietii de la Sistem se descurca de minune, Luminita a avut nevoie de cateva ore in plus de percutie, intrucat in show-ul pe care-l pregatesc pentru Kiev interpreta va bate si ea la butoaie... - "Am nevoie de pantofi comozi" Coregrafia nu e deloc usoara, asa ca Luminita are nevoie de incaltari comode. Pentru aceasta, a apelat la Mihai Albu.

Chiar de la prima intalnire cu acesta, Luminita si-a facut o idee despre cum va arata incaltamintea pe care-o va avea pe scena de la Kiev. Albu a realizat schitele pentru pantofi cat mai diferiti, de la unii sexy la altii foarte sport. - Baietii de la Sistem promit o multime de surprize la Kiev.

Iar cei care le pun in aplicare "nebuniile" sunt Sorin - zis Banderas - si Ionut, care si-au amenajat un studio in fosta uscatorie a unui bloc din Berceni - "Nu-mi voi schimba coafura" Nici coafura nu e de neglijat. Doar ca in aceasta privinta Luminita e mai conservatoare. "Nu mi-ar placea ca cineva sa-mi faca o coafura trasnita.

De aceea, de ani de zile am ramas fidela stilistei mele, Nicoleta Voicu", spune Luminita. "Si toti fanii cu care am intrat in discutie, precum si prietenii m-au sfatuit sa nu-mi schimb radical look-ul".