Vestea ca sotia fotbalistului Claudiu Dragan, Helga, ar fi fost violata de fratele fostei sotii a lui Claudiu Niculescu a facut, duminica noaptea, vilva in Craiova. Cei doi soti Dragan sint prieteni de familie cu fosta sotie a lui Niculescu, Lidia, dar si cu fratele acesteia, Raoul Popa.

In urma unor probleme cu acesta din urma, Helga si Claudiu Dragan s-au prezentat duminica la politie, unde initial ar fi dorit sa depuna o plingere in care il acuzau pe Raoul ca ar fi violat-o pe sotia fotbalistului. Intentia sotilor Dragan nu s-a materializat, cei doi renuntind imediat.

Surse apropiate celor doi ne-au declarat: "S-au dus la politie, unde sotia lui Claudiu a spus, mai intii, ca a fost violata, dar apoi si-a schimbat declaratia, afirmind ca, de fapt, a fost agresata si amenintata cu violul". Politistii sustin ca n-a fost inregistrata nici o plingere in acest sens. Prin Banie circulau ieri fel de fel de povesti pe marginea acestui subiect.

Una dintre ele sustine ca in noaptea de joi spre vineri, cind Claudiu Dragan se afla la Herculane, cu echipa, in cantonament pentru jocul de la Timisoara, Helga ar fi fost violata de fratele Lidiei, Raoul Popa, de 25 de ani, dar si de un alt tinar, al carui nume nu este cunoscut. Ulterior s-a aflat ca, de fapt, sotia fotbalistului a mintit.

O prietena de-a acuzatului a afirmat: "Nu e nimic adevarat. Helga s-a indragostit lulea de Raoul, ii trimitea fel de fel de mesaje de amor, iar el nu o prea baga in seama. Mai mult, a fost santajata de cineva ca-i va spune lui Dragan, de aceea a recurs la povestea cu violul".

Pentru ca politia n-a facut lumina in acest caz, a aparut si o a treia versiune: "Familia Dragan are sa-i dea acuzatului o mie de dolari dupa vinzarea unei masini. Nu i-au dat banii si de aici a plecat tot acest scandal".

Claudiu Dragan n-a putut fi gasit, avind telefonul inchis. In schimb, presupusul violator neaga totul, sustinind varianta conform careia Helga s-a indragostit de el. "N-am violat pe nimeni! Ea se indragostise de mine. S-a simtit ofensata de refuzul meu si a incercat sa se razbune. I-am spus sa ma lase in pace, ca-i spun lu’ barbata-sau.

Dupa aia m-am trezit cu toata povestea asta", a relatat Raoul. Acesta a aratat si un SMS primit pe telefonul mobil de la Helga: "Te iubesc, nu pot accepta asa ceva!".