Un roman ar putea aduce clarificari in privinta decesului fostei vedete Playboy, Anna Nicole Smith. Doctorul Joshua Arie Perper, nascut in Romania, la Bacau, trebuie sa stabileasca ce anume a omorat-o pe vedeta, informeaza publicatia Miami Herald, citata de Mediafax. Anna Nicole Smith a decedat, joi, in Florida, la varsta de 39 de ani, in circumstante care deocamdata nu sunt cunoscute.

Perper, insarcinat cu autopsia vedetei, a declarat ca elimina posibilitatea ca Smith sa fi murit din cauza ranilor, impuscaturilor sau sufocarii, adica in urma traumelor fizice. Perper nu a gasit urme de medicamente in stomacul lui Smith si nici semne cum ca ar fi luat o supradoza, insa oficialii "nu exclud contributia medicamentelor la moartea ei".

Aici exista o oarecare controversa intre versiunea romanului si cea a autoritatilor. Desi Perper a spus ca nu s-au gasit droguri ilegale in camera de hotel a lui Smith, televiziunea CNN, citand surse din politie, a relatat ca in camera vedetei au fost gasite multe medicamente pentru care este nevoie de reteta, inclusiv Valium si antibiotice, dar si pastile pentru tratarea racelii si gripei.

Integral in Gandul