Manchester City, echipa din Premier League, este interesata de serviciile atacantului roman Ciprian Marica, tehnicianul Sven Goran Ericsson fiind in cautarea unor varfuri care sa-i consolideze forta ofensiva, informeaza cotidianul The Independent.

Intelegerea s-ar putea materializa printr-un imprumut de un an de zile, urmand ca Manchester City sa plateasca 8 milioane de lire sterline (aproximativ 12 milioane de euro) in cazul in care este multumita de serviciile atacantului roman.

In ultimele doua sezoane, Marica a avut probleme de adaptare la Sahtior, fiind de notorietate si divergentele cu antrenorul Mircea Lucescu. In aceasta vara, tinarul atacant a intirziat nemotivat la reunirea echipei, ceea ce a alimentat ideea unei despartiri.

Pe adresa clubului Sahtior a sosit de ceva vreme o oferta scrisa din partea lui VfB Stuttgat (campioana in Bundesliga), oferta care prevede o perioada de un an imprumut, cu optiune definitiva de cumparare a jucatorului (aproximativ 8 milioane de euro).

In urma cu o saptamina, Sahtior a cumparat un atacant italian, Cristiano Lucarelli, un adevarat golgeter - a marcat 92 de goluri in ultimele 4 campionate Serie A.