Black Eyed Peas ajung la Bucuresti vineri dimineata, cu o cursa privata, si vor pleca imediat dupa show-ul de sambata, fiindca a doua zi au programat un spectacol la Budapesta.

Fara loc la Muse. Una dintre cele mai spectaculoase trupe live din Europa, Muse, va canta pentru prima oara in Romania, pe 6 octombrie, pe nou-renovatul Stadion National de Rugby „Arcul de Triumf”, un concert prezentat de Orange si produs de One Event si Livada.

Biletele, puse in vanzare on-line pe Bilet.ro, TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro si la Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti sau Sala Palatului, costa 65 de lei (in sectorul A, in fata scenei) si 45 de lei (in sectorul B). Pentru acest concert au fost puse in vanzare numai bilete fara loc.

Trupa inovatoare, care combina rock-ul alternativ cu muzica clasica, funk-ul, soundurile electronice si chiar heavy metalul, Muse are in palmares nenumarate premii, de la „Cel mai bun debut” (in 2000, in Marea Britanie), la „Cel mai bun album”, dar si discuri de aur si de platina, pozitii fruntase in topuri si vanzari de peste 2,6 milioane de exemplare numai pentru

ultimul album. In 2007, Muse a castigat titlurile „Cel mai bun spectacol live” si „Cea mai buna trupa britanica”.

„Domino Dancing” la Bucuresti. Trupa britanica Pet Shop Boys va concerta pentru prima data in Romania pe 19 octombrie, la Arenele Romane, in cadrul turneului „Fundamental”.

Potrivit organizatorilor, Media Services Events, biletele vor fi puse in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National si on-line, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, urmand ca pretul lor sa fie anuntat curand.

In cei 20 de ani de cariera, Pet Shop Boys a devenit una dintre trupele reprezentative ale genului synthpop si a lansat hituri ca „It’s A Sin”, „Domino Dancing” sau „Go West”.

Bilete pentru Pink Martini. Biletele pentru concertul trupei americane Pink Martini, care va canta la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 octombrie, au fost puse in vanzare la patru categorii de pret - 60, 85, 100 si 130 de lei - si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, precum si on-line, de pe site-ul MyTicket.ro.

Integral in Evz