Biroul Permanent National al PSD a aprobat, marti, continutul motiunii de cenzura, care se intituleaza " O mie de zile de haos. Sfarsitul guvernului de dreapta", a anuntat vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu. El a declarat ca textul motiunii va fi dezbatut, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului.

Cristian Diaconescu a precizat ca motiunea va fi depusa pentru semnaturi in cursul acestei saptamani, sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

Depunerea motiunii de cenzura a fost amanata cu mai bine de o saptamana din cauza nefinalizarii documentului dar si divergentelor de opinie create pe marginea demersului social-democratilor, mai multi membri ai partidului considerand o greseala aceasta actiune.

Cei care sunt inca impotriva se vor supune deciziei majoritatii, astfel incat pe textul final se vor regasi semnaturile tuturor parlamentarilor. Aceasta este pozitia conducerii partidului. Pe de alta parte, amanarea depunerii motiunii s-a datorat si nefinalizarii la timp a discutiilor cu celelalte partide pentru a gasi sprijin in parlament.