Ma tot gandeam eu zilele trecute cine ar fi cele mai in masura femei de a ne da exemplu in materie de stil, eleganta si frumusete. In prima instanta n-am putut sa nu fiu subiectiva si am inceput sa-mi fac o lista in minte cu toate starurile de la Hollywood care mie imi plac intr-o mai mica sau mai mare masura. Mi-am dat seama imediat ca directia in care mergeam nu era tocmai cea corecta.

De ce? Pentru ca parerea mea in materie de femei frumoase nu este tocmai cea mai avizata din lume. Ok, mi-am zis, atunci hai sa vedem ce cred si barbatii despre asta. Am deschis frumos calculatorul si am cautat cel mai in voga top al celor mai sexy 100 de femei din lume. Din astea o suta, am ales sa va prezint cireasa de pe tort, adica pe primele 10.

Cele mai frumoase, mai sexy, mai carismatice, mai elegante, mai glamour femei ale anului. Priveste-le cu atentie, ai ce invata de la ele. Poate la urmatoare petrecere vei fi mai inspirata, atat in ceea ce priveste machiajul, cat si coafura si outfit-ul.

  • Elisha Cuthbert

    La numai 25 de ani, frumoasa actrita a reusit sa ajunga pe locul 10 in topul celor mai sexy femei din lume. Blonda, voluptuoasa, cu niste ochi absolut seducatori, Elisha nu avea cum sa treaca neobservata. Ce poti sa imprumuti din stilul ei: felul in care isi aranjeaza parul, elegant dar sexy in acelasi timp.

    Prinde-ti si tu parul intr-un coc lejer si vei vedea ca totul tine de atitudine si de increderea pe care o ai in tine. Simte-te frumoasa si ceilalti te vor vedea exact asa cum esti !


  • Angelina Jolie

    La 33 de ani, Angelina inca se tine pe pozitii. Buzele ei superbe, privirea ei pasionala, parul bogat si plin de volum, o recomanda in randurile barbatilor. Ce as imprumuta eu de la ea ? : machiajul clasic, rochiile in stil grecesc, si cocurile impunatoare.

  • Maria Menounos


    La 29 de ani, frumoasa actrita, jurnalista si prezentatoare de televiziune, a ajuns sa fie cotata printre cele mai frumoase si mai interesante femei din lume. De origine greceasca, Maria pastreaza aerul clasic si feminitatea specifica grecoaicelor. Cu un zambet care ii lumineaza toata fata, niste ochii de caramel si un ten de portelan, Maria a stiut cum sa se faca placuta.

  • Shakira


    Cantareata si dansatoare de exceptie, Shakira a spart toate tiparele femeilor super slabe, demonstrand lumii ca soldurile isi au farmecul lor de necontestat. Nu degeaba este a saptea cea mai sexy femeie din lume. Buclele ei naturale, vocea puternica si miscarile ucigatoare atrag atat privirile barbatilor cat si pe cele ale femeilor.
    Ei zic sa luam toate exemplul ei si sa nu ne mai plangem ca nu avem dimensiuni de fotomodel. Nu e asta atitudinea potrivita !

  • Alessandra Ambrosio


    Ajunsa la varsta de 26 de ani, fotomodelul brazilian de renume international, a patruns pentru totdeauna in inimile barbatilor din toata lumea. Parul ei castaniu, fata ovala si privirea strengara au propulsat-o fix pe locul 6. Bineinteles, nenumaratele reclame la lenjerie intima au avut si ele un aport considerabil la cresterea in notorietate a frumoasei brazilience.

  • Jessica Biel


    De cand a inceput sa fie curtata de Justin Timberlake, Jessica Biel a crescut mult in ochii colegilor de breasla. Ajunsa anul acesta pe locul 5 in topul celor mai sexy femei din lume, trebuie sa recunosc ca mi-a atras si mie atentia. Mai ales avand in vedere ca look-ul ei s-a schimbat radical in ultima perioada.

    Acum este eleganta, clasica si glamourous, isi aranjeaza parul in stilul retro atat de preferat in ultima vreme in randurile vedetelor de la Hollywood, si se imbraca cu mult mai mult bun gust. Ce sa mai, este un exemplu demn de urmat.

  • Adriana Lima


    Fotomodelul care a aprins mintile a milioane de barbati cu aparitiile sale spectaculoase in prezentarile de lenjerie intima Victoria’s Secret, a ajuns pe locul 4 in topul nostru. Barbatii au votat-o, nu gluma! Si au si de ce. Adriana este etern bronzata, cu o privire jucausa si un par lung si matasos. Look-ul ei este plin de prospetime si de sex-appeal. Atrage ca un adevarat magnet !

  • Jessica Alba


    A patra magnifica, Jessica Alba a luat medalia de bronz in competitia frumoaselor lumii. Inalta, cu un corp atletic si bine proportionat, Jessica continua sa surprinda datorita rolurilor sale de superfemeie. Dupa ce am vazut-o in Sin City, trebuie sa recunosc ca farmecul ei m-a cam pus pe ganduri. Imi amintesc ca mi-am zis: ai ceva de invatat de la femeia asta.

    Increderea ei in sine, frumusetea naturala, atitudinea, toate aceste calitati au propulsat-o pe locul 3 in topul celor mai sexy femei din lume.

  • Scarlet Johannson


    Blonda retro a Hollywood-ului este noua Marilyn Monroe. Buzele ei voluptoase, privirea catifelata si plina de atractie, parul blond, coafat mereu in stilul anilor 40’-50’, au facut din ea o diva un pic diferita de restul frumoaselor din breasla.

    « Frumoasa cu cercel de perla » a ajuns sa fie a doua cea mai frumoasa femeie din lume, si nu ma indoiesc ca ascensiunea ei este abia la inceput. Daca vrei sa surprinzi, iti recomand o astfel de schimbare de look. Va face minuni in ceea ce priveste increderea in tine.

  • Beyonce


    Despre Beyonce s-au scris atatea incat nu stiu ce sa mai zic. Este intr-adevar cea mai frumoasa femeie din lume ? Topul de fata asa zice. Barbatii asa zic. Bruneta focoasa le-a luat tuturor mintile. Pe mine personal nu m-a convins in totalitate, dar cred ca are ea ceva de o voteaza toti barbatii. Ce are? Pai, sex-appeal, ce altceva! Vedeti cat de mult conteaza?