Novak Djokovic a acuzat dureri la coapsa stângă în timpul Australian Open 2023, iar multe voci din lumea tenisului au spus că sârbul se folosește de această scuză pentru a-și „adormi” adversarii. La câteva zile după ce Nole a cucerit trofeul pentru a zecea oară, directorul Grand Slamului de la Melbournea vorbit despre accidentarea liderului ATP.

Novak DjokovicFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Djokovic a jucat la Australian Open cu o ruptură de 3 centimetri la ischiogambieri

Craig Tiley s-a declarat impresionat de Djoker, care a evoluat cu o ruptură de 3 centimetri la muşchiul ischiogambier al piciorului stâng.

„Este greu de crezut că cineva poate face ceea ce a făcut cu acest gen de accidentare, dar el este uimitor. Multe dintre provocările din jurul lui Novak au de-a face cu faptul că are o reputaţie proastă. În cele din urmă, nu cred că cineva poate pune la îndoială însă calităţile sale sportive.

A avut o ruptură de trei centimetri la coapsă. Am văzut radiografiile, medicii vă vor spune adevărul. Au fost multe speculaţii cu privire la faptul că accidentarea sa a fost reală sau nu, este greu de crezut că cineva poate face ceea ce face cu o astfel de leziune. Este remarcabil, să faci faţă unei astfel de situaţii este ceva extrem de profesionist” - Craig Tiley pentru Sports Entertainment Network.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Rafael Nadal / Novak Djokovic 22

3. Roger Federer 20

4. Pete Sampras 14

5. Bjorn Borg 11

6. Jimmy Connors / Ivan Lendl / Andre Agassi 8 etc.

Ierarhia jucătorilor cu cele mai multe săptămâni pe primul loc ATP

1. Novak Djokovic 374

2. Roger Federer 310

3. Pete Sampras 286

4. Ivan Lendl 270

5. Jimmy Connors 268

6. Rafael Nadal 209 etc.

S-ar putea să te intereseze și: