Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu produs la două case de pe strada Culea Nicolae, din Sectorul 2 al Capitalei. O persoană a murit, potrivit ISU.

PompieriFoto: Inquam Photos / George Călin

13:15Pompierii au anunțat că o persoană a murit. „În urma verificărilor efectuate în spatiile interioare, a fost extrasă o victimă decedată”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

12:50 „Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuinţă şi la acoperişul celei de-a doua, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Până în acest moment nu sunt victime, în continuare se fac verificări în spaţiile interioare în vederea identificării eventualelor persoane surprinse", a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), citat de Agerpres.

La intervenţie participă opt autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Autobuzele de pe linia 143 sunt blocate pe Strada Baicului până în stația Electronica, pe sensul spre Arena Națională, din cauza unui incendiului, a anunțat Societatea de Transport București.